Το πάλεψε αλλά έχασε η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής!!!

Ένα μήνα χωρίς επίσημο αγώνα κόντεψαν να συμπληρώσουν οι παίκτριες της Πανσερραϊκής, καθώς την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η ομάδα είχε ρεπό, μετά ήρθε η ματαίωση του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.
Κάτω από αυτό το πρίσμα της αγωνιστικής απραξίας τα κορίτσια της  Πανσερραϊκής ελπίζουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό σε αυτό το δύσκολο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Η Γυναικεία ομάδα των Σερρών έδωσε σήμερα Κυριακή (31/10-15:00) το πρώτο της επίσημο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την Ροδόπη 87 και ηττήθηκε με 3-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής Β’ κατηγορίας Γυναικών στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής στη Θράκη.
Παρά την ήττα τα κορίτσια της Πανσερραϊκής πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση έδειξαν ότι είναι αθλήτριες με πάθος, όρεξη και διάθεση.
Μέσα σε δύο λεπτά στο 16 και στο 17 με γκολ της Πατεράκη και της Γαρυφαλλίδου έγινε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, ενώ στο 70ο λεπτό η Μπαμπαλή πού πέρασε σαν αλλαγή στη θέση της Κατσιγιάννη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Να τονίσουμε ότι η Μανιάκα απέκρουσε και πέναλτι στο 2ο ημίχρονο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι στο ΔΑΚ Κομοτηνής βρισκόταν και αντιπροσωπεία του συλλόγου “Δύναμη Ψυχής” κατά του Καρκίνου με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη από τον Καρκίνο. Τα κορίτσια της Ροδόπης 87 εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια από την Δύναμη Ψυχής Σύλλογος Καρκινοπαθών Ροδόπης ώστε να δώσουν το κοινωνικό μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ(Κομσής): Μανιάκα, Τιλσίζογλου, Ρετζέπη, Νικολαΐδου Πλακίδου, Charalampous, Φραγκιαδάκη, Ρομανίδου, Γεωργιάδου Ι., Αξιαρλή, Πανίδου.

Έπαιξαν στο 2ο ημίχρονο και Παυλίδου Θωμαή , Κυριακοπούλου Βάσια και Χρυσομέρη Θεοδωσία.

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Δήμου , Ραϊνάκη  ,  Κατσιγιάννη, Γεωργοπούλου,  Πατεράκη , Γαρυφαλλίδου , Cshiza, Καλαμπούκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here