Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Υποδομών από την ΕΠΣ Σερρών!!!

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών κοινοποιείται η Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Υποδομών αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ενώ οι επίσημες δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία πρέπει να κατατεθούν έως τη Δευτέρα 18/10/2021. 

Δήλωση συμμετοχής Πρωταθλημάτων Υποδομών

Για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και βάση της δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής των ίδιων των σωματείων το προηγούμενο διάστημα, θα διοργανωθούν τα παρακάτω πρωταθλήματα:

  • K-16: ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01-01-2006 και νεότεροι
  • K-14: ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01-01-2008 και νεότεροι
  • K-12: ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01-01-2010 και νεότεροι

α) Όσοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Κ-16 της Ε.Π.Σ.Σερρών μπορούν να αγωνίζονται ΜΟΝΟ με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας Ε.Π.Ο για το οποίο απαιτείται επανέκδοση για όσους ήταν ήδη κάτοχοι Δελτίου και χρήση μόνο του νέου Λευκού Δελτίου, ενώ είναι υποχρεωτική η έκδοση Κάρτα Υγείας Αθλητή. Στα πρωταθλήματα Κ-16 έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές, κοινοτικοί ή αλλοδαποί και μόνο με τη χρήση Υπεύθυνης Δήλωσης(δίνεται από την Ε.Π.Σ.Σ), Πιστοποιητικού Γέννησης-Διαβατηρίου και Κάρτας Υγείας Αθλητή.

β) Όσοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Κ-14 της Ε.Π.Σ.Σερρών μπορούν να αγωνίζονται είτε με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας Ε.Π.Ο για το οποίο απαιτείται επανέκδοση για όσους ήταν ήδη κάτοχοι Δελτίου και χρήση μόνο του νέου Λευκού Δελτίου, ή με τη χρήση Υπεύθυνης Δήλωσης(αντί προσωρινού Δελτίου και δίνεται από την Ε.Π.Σ.Σ), και Πιστοποιητικού Γέννησης, ενώ είναι υποχρεωτική η έκδοση Κάρτα Υγείας Αθλητή. Στα πρωταθλήματα Κ-14 έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές, κοινοτικοί ή αλλοδαποί και μόνο με τη χρήση Υπεύθυνης Δήλωσης, Πιστοποιητικού Γέννησης-Διαβατηρίου και Κάρτας Υγείας Αθλητή.

γ) Όσοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Κ-12 της Ε.Π.Σ.Σερρών μπορούν να αγωνίζονται φέροντας μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση(αντί προσωρινού Δελτίου, δίνεται από την Ένωση), Πιστοποιητικό Γέννησης ενώ είναι υποχρεωτική η έκδοση Κάρτας Υγείας Αθλητή.

δ)Για τα σωματεία που θα χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές με χρήση Υπεύθυνης Δήλωσης(αντί προσωρινού Δελτίου), θα πρέπει να υποβληθεί στην Ε.Π.Σ.Σερρών λίστα δήλωσης ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα αγωνίζεται το σωματείο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία και θα επικυρωθεί από την Ε.Π.Σ.Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here