Σχεδόν όλες οι ομάδες στο Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών!!!

Μετά από την γενναία μείωση του κόστους που έκανε η ΕΠΣ Σερρών στα σωματεία της, παρών θα δώσουν σχεδόν όλες οι ομάδες στο Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών. Με ελάχιστες εξαιρέσεις ομάδων που ακόμη το σκέπτονται εάν θα κατέβουν στην Α1 Κατηγορία
Η διοργανώτρια αρχή έδωσε παράταση της προθεσμίας Δήλωσης Συμμετοχής για τα 16  σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία μέχρι και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 2 το μεσημέρι, έτσι ώστε να φροντίσουν για την άμεση κατάθεση των δικαιολογητικών.
Ωστόσο ανησυχητικά είναι τα μηνύματα  των ομάδων στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών. Παράγοντας ανέφερε στο serresmegasport.gr ότι: Πολύ φοβάμαι ότι η Α2 Κατηγορία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις των rapid τεστ και ότι το Πρωτάθλημα στην Α2 με αυτές τις οικονομικές Επιβαρύνσεις θα έχει πολλά προβλήματα.
Γεγονός είναι ότι υπάρχει προβληματισμός των παραγόντων των ομάδων της  ΕΠΣ Σερρών, με δεδομένες τις υγειονομικές δυσκολίες της πανδημίας αλλά και  τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχουν οι ομάδες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here