Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ηρακλή Αμμουδιάς!!!

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις έκανε o Ηρακλής Αμμουδιάς, πρόσθεσε στο ρόστερ του τρεις ποδοσφαιριστές στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης που καταβάλλει η Διοίκηση, ενώ βρίσκεται μια ανάσα πριν από την μεταγραφή έμπειρου Τερματοφύλακα με συμμετοχές σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο  επιθετικό Χρήστο Ζιγκερίδη,τον 27χρονο αμυντικό μέσο Φώτη Ζάντσιο,και τον 23χρονο επιθετικό Φώτη Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει ο Ηρακλής Αμμουδιάς φέτος πάει για μεγάλα πράγματα ..

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον προπονητή Μίλτο Δουλγέρη η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ήρθε σήμερα σε συμφωνία με 3 πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές τον Χρήστο Ζιγκεριδη (27 χρ. επιθετικός),τον Φώτη Ζαντσιο (27 χρ. μέσος),και τον Φώτη Κωνσταντίνου (23 χρ. επιθετικός)
3 πολύ δυνατές προσθήκες για την ομάδα μας με παίκτες που έχουν αγωνιστεί κ σε επαγγελματικό επίπεδο κ σίγουρα μαζί με το υπάρχον υλικό αλλά κ τα ονόματα παικτών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες κάνουν την ομάδα μας πολύ αξιόλογη την φετινή χρονιά
Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης της φετινης προετοιμασίας αλλά και τα φιλικά παιχνίδια μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου που είναι προγραμματισμένη να γίνει η έναρξη τις πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου της ΕΠΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here