Πανσερραϊκός: Ανανέωσε με Καλί ως μέλος του προπονητικού επιτελείου!!!

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Πανσερραϊκού Σιρίλ Καλί θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μέλος του προπονητικού επιτελείου στα “λιοντάρια”, από “θέση” που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αναλυτικά: 

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον Σιρίλ Καλί, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαριστεί θερμά τον Γάλλο αμυντικό Σιρίλ Καλί, που τίμησε για τέσσερα χρόνια τον σύλλογο μας και πανηγύρισε συνεχόμενες ανόδους. Είναι τιμή για την ομάδα μας, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με ήθος και αξίες, να αφήνει την ενεργό δράση με την φανέλα του «Λέοντα της Αμφίπολης» στο στήθος.

Ο Σίριλ Καλί, σταματά να αγωνίζεται για τα λιοντάρια ως ποδοσφαιριστής αλλά θα συνεχίσει στο προπονητικό επιτελείο του Πανσερραϊκού, απο άλλη θέση που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η καριέρα: Ο Γάλλος στόπερ Σιρίλ Καλί, είναι γεννημένος στις 21/1/1984, στην Μπεζανσόν της Γαλλίας, με καταγωγή απο τον Άγιο Μαρτίνο της Καραϊβικής, έχοντας 4 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα. Ξεκίνησε, μαθαίνοντας τα βασικά του ποδοσφαίρου στις διάσημες ακαδημίες της Οσέρ το 1998. Απο το 2003 εως το 2006 βρέθηκε στην Β ομάδα της Λιλ, ενώ το 2007 πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Λίλεστρομ της Νορβηγίας.
Στην Ελλάδα ήρθε, το μακρινό 2006 για λογαριασμό της Καλαμάτας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, στον Πανσερραϊκό μας, στην Βέροια, στην ΑΕΛ, στον Παναιτωλικό και στον Απόλλωνα Πόντου. Πριν την επιστροφή του στην ομάδα μας, το 2019, αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του Ινδικού πρωταθλήματος και την Κεράλα Μπλάστερς.
Συνολικά έχει 86 συμμετοχές στην Superleague, 96 συμμετοχές στην Β΄Εθνική, 14 συμμετοχές στο Ινδικό πρωτάθλημα, 3 συμμετοχές στην Νορβηγία και 4 φορές αγωνίστηκε με την φανέλα του Αγίου Μαρτίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here