Τον Εβρίτη επιθετικό Γιώργο Λίτσκα έκλεισε ο Απόλλων Παραλιμνίου!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου μετά την την ανανέωση συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη, ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Γιώργου Λίτσκα, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: 

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιώργο Λίτσκα. Ο Γιώργος Λίτσκας είναι 26 ετών (16/06/1995) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας και την Α.Ε. Διδυμοτείχου ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και σε Πανθρακικό, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης και Νέστο Χρυσούπολης. Γιώργο καλοσώρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση συνεργασίας του με τον κόουτς Νίκο Καραμπετάκη. Η συνάντηση που έγινε ανάμεσα στην Διοίκηση και τον προπονητή είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η εκτίμηση του προπονητή προς την ομάδα, αλλά και η ικανοποίηση της Διοίκησης τόσο για το προπονητικό του έργο όσο και για την προσωπικότητα του ήταν δεδομένα πριν γίνει η συνάντηση. Το μόνο που έμενε ήταν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να συμφωνηθεί το πλάνο για την νέα σεζόν. Κόουτς σου ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here