Ο Πανσερραϊκός άλλαξε σύνθεση, αλλά όχι εικόνα. Έχασε με 1-0!!!

Η δυσκολία που έχει στο σκοράρισμα ο Πανσερραϊκός το τελευταίο χρονικό διάστημα, επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας στην Αριδαία και πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό έχασε 1-0, για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Ο Πανσερραϊκός κατέβηκε … με μια εντελώς διαφορετική από τη γνώριμη σύνθεση στην αμυντική γραμμή, με Κουτσίδη και Καλί στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα με Ζέρη και Πίντο.
Το 0-0 του πρώτου μέρους και με δυνατό αέρα έδειχνε πως το παιχνίδι ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και τον Πανσερραϊκό, θύμιζε αγώνα προετοιμασίας των ομάδων, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Αλμωπός ήταν καλύτερος και έψαχνε το γκολ. Αυτό το βρήκε στο 90+1’ με τον Γκέσιο.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας ξεκίνησε 4 λεπτά πριν τον προκαθορισμένο χρόνο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαΐλης της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας με βοηθούς τον Φραγκούλη ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και τον Μηνούδη ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, Μάνιος (71′ Γκέσιος), Λόμπα, Μεντής (83′ Κιουλτζόπουλος), Έππας, Ασλαμπάλογλου (71′ Γκαλιέγκος), Κολτσίδας, Πέττας (83′ Αμαραντίδης), Χαντζάρας (60′ Λουσέρο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Καβουσάκης, Καλί (76′ Γιανναράκης), Κουτσίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι, Λουφάκης (62′ Μασκανάκης), Μέσι, Τσιμίκας, Ολαϊτάν (76′ Θεοδωρίδης), Γκούρτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here