Ο Πανσερραϊκός έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Βέροια!!!

Την ευκαιρία να πιάσει τη Βέροια στην δεύτερη θέση της βαθμολογιας έχασε ο Πανσερραϊκός, στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League, που γνώρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την ήττα εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το πρώτο γκολ του 20χρονου Παναγιώτη Τσαγκαλίδη ήταν ικανό να δώσει στην ομάδα του Βασίλη Βούζα βαθμολογική ανάσα και ψαλιδίσει τις ελπίδες του Πανσερραϊκού, που τώρα περιμένει απώλεια της Βέροιας.
Η Καβάλα νίκησε με 2-0 στην Κοζάνη την ΑΕ Ποντίων, που και μαθηματικά πλέον δεν μπορεί να αποφύγει μια από τις δύο τελευταίες θέσεις. Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τη Βέροια, μια εβδομάδα πριν πάει εκεί για το ντέρμπι της χρονιάς.
Η Καβάλα εκμεταλλεύθηκε την ήττα της Βέροιας στην Ηγουμενίτσα, από ένα Θεσπρωτό, που βρέθηκε στα όρια της απόγνωσης και αντέδρασε. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα πέτυχε σε δύο λεπτά όσα γκολ είχε δεχτεί η Βέροια σε όλο το πρωτάθλημα και σε λιγότερο από μια ώρα περισσότερα! Η Βέροια είχε δεχτεί δύο γκολ σε 14 παιχνίδια και τώρα έχασε με 3-2. Άλλο εντυπωσιακό είναι ότι από τα πέντε γκολ που έχει δεχτεί η Βέροια ως τώρα, τα τέσσερα τα έχει δεχτεί από το Θεσπρωτό!
Επίσης η Βέροια δέχτηκε γκολ μετά από εννέα παιχνίδια, έχοντας δεχτεί το προηγούμενο στις 18 Απριλίου, από το… Θεσπρωτό! Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1 ως το 90’, λίγο έλειψε να γίνει και το 3-3, αφού στο 90’ ο Γιάννης Πασάς μείωσε σε 3-2 και στο 95’ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από το Βασίλη Κίναλη σε τετ α τετ.
Ο Απόλλων Πόντου ήταν ο μεγάλος νικητής στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας. Σκόραρε νωρίς και πέτυχε και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, για να νικήσει 3-1. Έπιασε την ομάδα της Πέλλας στη βαθμολογία, με την τελευταία όμως να διατηρεί το ελάχιστο προβάδισμα που της δίνουν τα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού είχε νικήσει με 4-1 στο πρώτο. Μάλιστα ο Απόλλων Πόντου παρέμεινε σε απόσταση βολής και από το Θεσπρωτό και από την Τρίγλια.
Η ομάδα της Χαλκιδικής απειλήθηκε με την πρώτη ήττα στην έδρα της. Αν και ο Πιερικός έπαιζε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, σκόραρε πρώτος με τον Γκατσολάρι, αλλά ο 23χρονος Αλέκος Δόρης πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του και έδωσε στην Τρίγλια τον βαθμό και κράτησε το εντός έδρας αήττητο. Και στην ερχόμενη αγωνιστική ο αγώνας Απόλλωνα Πόντου – Τρίγλιας είναι ένας ακόμα τελικός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here