Ο Πανσερραϊκός Λογάριασε χωρίς τον Ξενοδόχο(φ)!!!

Η Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στα προγνωστικά επικράτησε του Πανσερραϊκού, μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με 1-0 για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 36ο λεπτό ο 20χρονος Τσαγκαλίδης, που πάρθηκε δανεικός τον Δεκέμβρη από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, με σουτ από κοντά.
Ο Πανσερραϊκός έχασε πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Μέσσι, αλλά ο τερματοφύλακας Ξενοδόχοφ που ήταν και ο καλύτερος του αγώνα είπε όχι με την βοήθεια του δοκαριού στην τρίτη χαμένη φάση.
Τα «Λοντάρια» έχασαν  από τον Βόλο και παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βεργέτης Χ.  της ΕΠΣ Αρκαδίας με βοηθούς τον Βεργέτης Δ.  ΕΠΣ Αργολίδας και τον Κουφό ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ 4ος ήταν ο Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης (84′ Θεοδωρίδης), Γιανναράκης, Τσόπελας, Κρητικός (57′ Μασκανάκης), Μαρκιόνι, Τσιμίκας (84′ Ψάλτης), Μέσι, Κόντσι (57′ Ολαϊτάν), Πράντο (72′ Γκούρτσας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βουζας): Ξενοδόχοφ, Πέλκας (64′ λ.τ Νικλητσιώτης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κόλα, Βουκελάτος (73′ Βασιλούδης), Σκοπελίτης, Παπαδημητρίου (85′ Τζούριτς), Κατσούκης (73′ Ερέρα), Τσαγκαλίδης (85′ Χολέβας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here