Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Fabricio Joel Conci Cardozo χάρισε τη νίκη στον Πανσερραϊκό!!!

Ο Πανσερραϊκός έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΠ Κοζάνης (1-0) στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Fabricio Joel Conci Cardozo χάρισε την νίκη στον Πανσερραϊκό, με το «μεγάλο» γκολ στην αναμέτρηση με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Ο 23χρονος Αργεντινός παρότι απουσίαζε από τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας για προσωπικούς του λόγους, μπήκε σαν αλλαγή «ξεσπάθωσε» και με προσωπικό του γκολ χάρισε τη νίκη στον Πανσερραϊκό.
Όλα ξεκίνησαν στο 85ο λεπτό όταν ο Μέσσι έβγαλε σέντρα και ο Conci έπιασε κεφαλιά  η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ΑΕΠ Κοζάνης Σταυρίδη.
Από τον Πανσερραϊκό ξεχώρισαν Μαρκιόνι και Κασμερίδης ενώ από την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, Νικολίτσας και Πάλλας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τον Νίκζας ΕΠΣ Λάρισας και τον Κορωνάς ΕΠΣ Πειραιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Τσόπελας, Ψάλτης (57′ Κόντσι), Κρητικός, Μαρκιόνι (85′ Ολαϊτάν), Μασκανάκης (70′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Γκούρτσας (57′ Πράντο).

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ (Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Σέλσο (73′ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (69′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (73′ Ντινόπουλος), Νικολίτσας, Ταΐρης, Αιχμαλωτίδης (46′ Βοριαζίδης (87′ Λι), Φωλίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here