Απόλλων Παραλιμνίου – Ελπίδα Σαπών 1-0: Με υπογραφή Τζαμπέγια!!!

Καλύτερα οργανωμένος και ψυχωμένος ο Απόλλων Παραλιμνίου, νίκησε την Ελπίδα Σαπών με 1-0 στο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου. Ακυρώθηκε γκολ του Γαϊδαρτζή στο 89’ που πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα.

Σε ένα σχετικά εύκολο ματς το Παραλίμνιο επικράτησε της Ελπίδας Σαπών από το Νομό της Ροδόπης με 1-0 χάρις στο τέρμα που σημείωσε ο Γούλας στο 40ο λεπτό ύστερα από καταπληκτική ενέργεια του νεαρού Τζαμπέγια(πάρε-βάλε), γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.
Χωρίς τους τραυματίες Λιάρα και Καρυοφύλλη ο Απόλλων Παραλιμνίου παρατάχθηκε με τους Γιαννακίδη, Παπαδόπουλο, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλη, Γκούμα, Νικολαΐδη, Γούλα, Κούτλα, Σοφιανό, Λαδόπουλο και Τζαμπέγια.
H Ελπίδα Σαπών ξεκίνησε τον αγώνα με τους Νταυόπουλο, Τζωρτζάκη, Τζορτανίδη, Σιδηρόπουλο, Καλογρανά, Φούντα, Πασχάλη, Τριαντόπουλο, Βάσκο, Τοπάλι και Ρόμπερ
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζίκας της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς την Ζωή Παπαδοπούλου και τον Μαδίτση της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ Παρατηρητής αγώνα ήταν ο  Κυριάκος Παλάζης  της ΕΠΣ Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here