ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0!!!

Ο Πιερικός κέρδισε με 1-0 τον Πανσερραϊκό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης Πιερικός- Πανσερραϊκός ήταν οι τερματοφύλακες Καραγκιολίδης και Καβουσάκης να βάζουν εντυπωσιακά «stop» στις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων τους, ενώ ο πορτιέρο του Πανσερραϊκού προδόθηκε από λάθος της άμυνας στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, για να δεχθεί και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Μπουολί.
Μάλιστα, στο 81ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Καβουσάκης, απέκρουσε πέναλτι σε εκτέλεση του Κυβελίδη. Ο Μασκανάκης που πέρασε σαν αλλαγή ανέτρεψε τον επιθετικό του Πιερικού Τοπαλίδη, μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι.
Ένα πρώτο ημίχρονο που είχε δύναμη και μονομαχίες και από τις δυο ομάδες ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μετά από σέντρα του Γκασολάρι και από λάθος εκτίμηση της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Μπουολί έκλεψε την μπάλα σούταρε και έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Στο 74ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Δεμηρτζόγλου για τους γηπεδούχους, με τον προπονητή του Πιερικού Νίκο Θεοδοσιάδη να διαμαρτύρεται στον βοηθό Τυριακίδη και ο διαιτητής να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η ΠΑΕ Πιερικός βράβευσε τον Δήμαρχο Κατερίνης Κωνσταντίνο Κουκοδήμο για τον ηγετικό ρόλο που έχει ο Πιερικός στην επαγγελματική κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ηταν ο Κουκουράκης της ΕΠΣ Χανίων με βοηθους τους Μποζατζίδη και Τυριακίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες: Δεμηρτζόγλου, Γιαλαμίδης, Ίτσιος, Αποστολόπουλος – Πράντο
Κόκκινες: 75′ Θεοδοσιάδης (προπονητής)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Παναγιώτου – Θεοδοσιάδης): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Ντόσης (2′ λ.τ Μηλιώτης (72′ Κυβελίδης), Ιντζόγλου, Γκατσολάρι (79′ Κανταρτζής), Ίτσιος, Χαρτσιάς, Δεμηρτζόγλου (79′ Μπουζούκης), Μπουολί.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης (86′ Τσόπελας), Κασμερίδης, Πίντο (74′ Μασκανάκης), Μαρκιόνι (66′ Κρητικός), Τσιμίκας (74′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Πέτρου (46′ Λουφάκης), Γκούρτσας, Πράντο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here