Ήττα-σοκ του Πανσερραϊκού με 3-1 μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών από την Καβάλα!!!

Ήττα-σοκ του  Πανσερραϊκού με 3-1 μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών από την Καβάλα για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Tα “παιδαριώδη” λάθη της άμυνας του Πανσερραϊκού στοίχισαν ακριβά στα λιοντάρια και είναι αυτά που έδωσαν την νίκη στην Καβάλα.
Όλα ξεκίνησαν από το 14ο λεπτό, όταν ο Κόκκορης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιανναράκη και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 για την Καβάλα.
Στο 25ο λεπτό και πάλι ο Κόκκορης βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά ψαράκι μετά από τη σέντρα του Γαβριηλίδη έγραψε το 0-2.
Στο 29ο λεπτό ήρθε να μειώσει ο Πανσερραϊκος το σκορ, όταν από αριστερά κέρδισε φάουλ. Το εκτέλεσε ο Γεωργιάδης, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή της Καβάλας και στην προσπάθεια του να διώξει ο Παντεκίδης έστειλε την μπάλα στην εστία του, πετυχαίνοντας αυτογκόλ.
Στο δεύτερο μέρος πίεσε ο Πανσερραϊκός. Είχε δύο καλά σουτ του Μέσι που απέκρουσε ο Κυρίτσης.
Στο 86ο λεπτό ο Κολλάς κέρδισε την μονομαχία από τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού και με πλασέ σφράγισε τη νίκη της ομάδος του (στη φάση αυτή ζήτησαν φάουλ οι γηπεδούχοι από τον διαιτητή Κατσικογιάννη).
Τελικό αποτέλεσμα Πανσερραϊκός Καβάλα 1-3, με τον Πανσερραϊκό να βρίσκεται και πάλι στην “κόψη του ξυραφιού” στο κυνήγι της 2άδας που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία.
Το ξαφνικό απότομο πότισμα του γηπέδου στην αρχή του αγώνα ήταν αφορμή για να μην ανάβει ο φωτεινός πίνακας αλλαγών του 4ου διαιτητή Δραγούση της ΕΠΣ Κιλκίς, αλλά και να δροσιστεί δυνατά ο Νίκος Σουλούγκας που έτυχε να βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.
Για την ιστορία πέντε κόρνερ κέρδισε ο Πανσερραϊκος και ένα η Καβάλα ενώ τρεις τελικές είχε ο Πανσερραϊκος και επτά η Καβάλα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους Τοροσιάδη ΕΠΣ Μακεδονίας και Μαλανδρής ΕΠΣ Χαλκιδικής

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (46’ Τσιμίκας), Κρητικός, Γεωργιάδης (46’ Κόνσι), Πέτρου (72’ Θεοδωρίδης), Λουφάκης (33’ Μέσι), Πράντο (46’ Γκούρτσας)

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Παντεκίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (78’ Βαλαβανόπουλος), Θωμαΐδης, Κολλάς (88’ Τενεκές), Ορφανίδης (88’ Βακιρτζής), Αδαμάκης (63’ Κέρθι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here