Η Καβάλα εδώ και 50 χρόνια έχει να νικήσει τον Πανσερραϊκό!!!

Η Καβάλα εδώ και 50 χρόνια έχει να νικήσει τον Πανσερραϊκό.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League, είχε βρει την Καβάλα να επικρατεί μέσα στο στο Ανθή Καραγιάννη του Πανσερραϊκού με 2-1 (12′ Κολλάς, 47′ Βαλαβανόπουλος – 10′ Γεωργιάδης) και να δείχνει από την αρχή χαρακτήρα φαβορί. Από εκεί και πέρα όμως τα “Λιοντάρια” δεν έκαναν άλλη ήττα και έπιασαν στη βαθμολογία την Καβάλα.Ο Πανσερραϊκός την υποδέχεται έχοντας τρεις βαθμούς αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο, κάτι που σημαίνει ότι αν τη νικήσει, θα είναι στο χέρι του να την ξεπεράσει.
Αλλά και η Καβάλα ελάχιστες απώλειες έχει ως τώρα. Την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Βέροια στην έδρα της και την ήττα στη Χαλκιδική από την Τρίγλια.
Για τελευταία φορά έπαιξαν στις Σέρρες στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική στις 3 Φεβρουαρίου 2019 και ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 (87′ με σουτ του Παπαβασιλείου). Ήταν ωστόσο η δεύτερη και τελευταία ήττα της Καβάλας στη σεζόν, που τερμάτισε πρώτη και ανέβηκε.
Η Καβάλα έχει χάσει και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στις Σέρρες, μετά την ισοπαλία που είχε πάρει 1-1 (74′ σουτ Σπάσιτς – 6′ κεφαλιά Ορφανός) την 1η Δεκεμβρίου 2002. Νίκη όμως έχει να πανηγυρίσει εδώ και 50 χρόνια! Για τελευταία φορά πέρασε από τις Σέρρες στις 7 Μαρτίου 1971, για την Α’ Εθνική τότε, με 2-0 (66′ σουτ Χαραλαμπίδης, 69′ αυτογκόλ Νάσκος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here