Η ακτινογραφία της 5ης αγωνιστικής στο Βορρά της Football League!!!

Η Καβάλα και η Βέροια έχασαν το απόλυτο στο Βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα, από την Τρίγλια και από τον Πανσερραϊκό αντίστοιχα. Έτσι δεν υπάρχει πλέον αήττητη ομάδα στο Βόρειο όμιλο. Ενώ στην κορυφή μαζί τους πλασαρίστηκε και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η Καβάλα δεν είχε χάσει βαθμό και δεν είχε δεχτεί γκολ, αλλά επέστρεψε από τη Χαλκιδική με ήττα από την Τρίγλια και μάλιστα δέχτηκε τρία γκολ! Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και πέτυχαν μάλιστα, εκτός από την πρώτη νίκη στη σεζόν, και για πρώτη φορά τρία γκολ στην κατηγορία, από πέρσι που παίζουν στη Football League. Το σκορ άνοιξε γρήγορα ο Θεοχάρης Ποζατζίδης με το πρώτο γκολ στην καριέρα του, αλλά λίγο αργότερα σκόραρε και για την… Καβάλα με αυτογκόλ! Ο αγώνας είχε και δύο γκολ με φάουλ και χαμένο πέναλτι για την Καβάλα.
Η Βέροια δεν κατάφερε να σκοράρει στις Σέρρες και μάλιστα γνώρισε την ήττα με γκολ του Μάικλ Ολαϊτάν, που πριν από 10 χρόνια η ίδια τον είχε φέρει στην Ελλάδα, παιδάκι ακόμα. Για τον Πανσερραϊκό ήταν μια σπουδαία νίκη, που του δημιουργεί προσδοκίες για διάκριση και ακολουθεί με 2 βαθμούς διαφορά, Βέροια, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου.
Αλλά τις ήττες των πρωτοπόρων εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο ο Ολυμπιακός Βόλου. Πάτησε κορυφή, αφού πέρασε νικηφόρα από την Αριδαία, με τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ, φτάνοντας τα πέντε σε πέντε παιχνίδια.
O Θεσπρωτός πιο έμπειρος κατά… μια σεζόν των Ποντίων, επικράτησε με 3-1, φτάνοντας στους επτά βαθμούς τον Πιερικό.
Ο Απόλλων Πόντου πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό, αλλά με μεγάλη αγωνία! Στο γήπεδο του Βατανιακού με τον… ντόπιο Πιερικό ο Αλέξανδρος Καλογέρης σκόραρε από τα αποδυτήρια μετά από τρία χρόνια και ο Απόλλων πανηγύρισε το πρώτο του γκολ. Ο έμπειρος Κυβελίδης ισοφάρισε και στο 90′ ο Πιερικός προηγήθηκε με ένα παίκτη, που μόλις είχε μπει και το μελάνι στο δελτίο του δεν έχει στεγνώσει! Τον Ανδρέα Μπαβέλη. Ωστόσο δευτερόλεπτα μετά ο Στέλιος Παναγιώτου, ο πανύψηλος φορ που είναι δανεικός από τον Απόλλωνα Λάρισας, χάρισε τον πρώτο βαθμό στον Απόλλωνα Πόντου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here