Επανέναρξη πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Διαιτητές- Παρατηρητές 5ης Αγωνιστικής 11/04/2021!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου με 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα που έχουν αναβληθεί λόγω Covid, ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αντίπαλο την ομάδα του Αετού Ορφανού.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί 4 αγωνιστικές όπου έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα ο Αετός Οφρυνού, ο Ορφέας Ξάνθης, ο Πανδραμαϊκός, η Ένωση Αλεξανδρούπολης και ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου.

Η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, γνωστοποίησε την απόφασή της και δεν θα συμμετάσχει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η Σερραία διαιτητής Μαρία Ζαχαριά θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα  της Γ΄εθνικής κατηγορίας, θα είναι α’ βοηθός διαιτητή στον αγώνα Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου –  ΑΕ Ευόσμου με διαιτητή τον Ηλία Χαψά και β’ βοηθό τον Ευάγγελο Αναστασίου της ΕΠΣ Σερρών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου την Κυριακή 11/04 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό γήπεδο Ορφανίου Καβάλας.

Για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, ο Σερραίος διαιτητής Δημήτριος Κεφαλάς της ΕΠΣ Σερρών, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Νέα Καλλικράτεια – Ποσειδών Μηχανιώνας, την Κυριακή 11/04 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Νέας Καλλικράτειας, με βοηθούς τον Ιωάννη Βακουφτσή και Χρήστο Χολάνη της ΕΠΣ Σερρών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι Γιώργος Κελάζογλου από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου – Αετός Οφρυνού για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ορίστηκε ο Χρήστος Ιωαννίδης της ΕΠΣ Σερρών. 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 5ης Αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ  11-04-2021    ΩΡΑ  16:30 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ
Διαιτητής: Μαρόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας
βοηθοί: Τσεχελίδης ΕΠΣ Μακεδονίας, Μιχτατίδης ΕΠΣ Μακεδονίας
Παρατηρητής αγώνα: Χρήστος Ιωαννίδης ΕΠΣ Σερρών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (5η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ  11-04-2021    ΩΡΑ  16:30

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ  
ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΠΩΝ – ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ – ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΡΕΠΟ: ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

Τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ της Γ’ Εθνικής για την 5η αγωνιστική για όλες τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε  εδώ:  Αγώνες 9-11/4/2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here