Λευκή ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό μέσα στην Τρίγλια!!!

Η 3η αγωνιστική της Football League ολοκληρώθηκε με την Λευκή ισοπαλία του Πανσερραϊκού στην Τρίγλια. Πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 3 αγωνιστικές βρίσκονται η Βέροια μαζί με την Καβάλα με 9 βαθμούς και με 4 βαθμούς στην 5η θέση  βρίσκεται ο Πανσερραϊκός.
Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Πανσερραϊκός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Τρίγλια.
Οι παίκτες του Πέτρου Στοΐλα είχαν καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, είχαν και τις ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί ενώ η ομάδα της Τρίγλιας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.
Δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ ο Πανσερραϊκός είχε στο 52ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ και ωραία συνεργασία Μέσι – Γκούρτσα, η μπάλα έφτασε στον Ζέρη που έκανε σέντρα, με τον Γκούρτσα να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παλαβράκη.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Λουφάκης βρέθηκε εξ επαφής με τον Παλαβράκη, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον πορτιέρο της Τρίγλιας.
Το βέβαιο είναι ότι αυτή την στιγμή από τον Πανσερραϊκό λείπουν ένας επιτελικός παίκτης κέντρου στον ρόλο του οργανωτή, αλλά και ένας γκολτζής.
Κίτρινη κάρτα στο 80ο λεπτό είδε από τον Πανσερραϊκό ο Πίντο και στο 90+ ο προπονητής  Πέτρος Στοΐλας για διαμαρτυρία στον διατητή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Στάμος της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Νικολάου ΕΠΣ Αθηνών, Βρούζος ΕΠΣ Πιερίας.

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης (60′  Σενγκιέργκης), Βοσκόπουλος, Α. Παπαστεριανός, Ε. Παπαστεριανός, Σμυρλής (85′ Αμέρ Οσμάναγκιτς), Δόρης , Τότσκα (80′ Ντούνγκα), Μπρίτο (60’Ευθυμιαδης), Ποζατζίδης (80′ Ζγκούρι).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Κρητικός, Ψάλτης (65΄Μαρκιόνι), Γεωργιάδης (88′ Φάμπρι), Λουφάκης (88′ Πέτρου), Μέσι, Γκούρτσας (80′ Πράντο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here