Aποχή της ΕΠΣ Σάμου από τις εκλογές της ΕΠΟ!!!

Mε ανάρτησή της στο Facebook, η ΕΠΣ Σάμου γνωστοποιεί πως θα απέχει από τις εκλογές της ΕΠΟ. (Eνδεχομένως η ανάρτηση αυτή να προέρχεται, από τον πρόεδρό της ΕΠΣ Σάμου και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Νικόλαο Βακάλη. Το κείμενο έχει αναρτηθεί στο επίσημο Facebook της ΕΠΣ Σάμου, χωρίς την υπογραφή του συντάκτη).

Αναλυτικά:

Σεβόμενος τα όσα έχω πει, τα όσα έχω γράψει & τα όσα έχω υπογράψει & που αφορούν στην πολυεπίπεδη & απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στο Αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο ( εξωθεσμική επιβολή Προέδρου , φωτογραφική & εως & ρατσιστική διάταξη Νόμου με σκοπό τον αποκλεισμό άλλου υποψηφίου , κατάργηση Καταστατικών Διατάξεων, παρέμβαση σε Εκλογικές διαδικασίες & προσπάθεια πλήρους ελέγχου της Ομοσπονδίας , των Ενώσεων & των Σωματείων), αλλά & τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες…. φανερά & μη, καθιστούν αυτονόητη την αποχή της ΕΠΣ Σάμου κ την δική μου σαν φυσική παρουσία ,απ τις επικείμενες Εκλογικές διαδικασίες. Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε & να συμπράξουμε σε οποιαδήποτε αντικαταστατική διαδικασία , που επιβάλλεται μονομερώς & χωρίς απόφαση της Γεν. Συνέλευσης . Δεν πρόκειται να παίξουμε κανέναν ρόλο σε καμιά κωμωδία, σε καμιά τραγωδία.
Οι κάθε είδους Εκλογές , είναι η ανώτατη δημοκρατική διαδικασία. Καθε τι δε που αφορά σ αυτές , αποφασίζεται κ θεσμοθετείται επίσης δημοκρατικά ,απ το σώμα των εκλεκτόρων. Είναι Ιερό Δικαίωμα & Υποχρέωση. Οι σύγχρονες προυποθέσεις & το περιβάλλον που έχει επιβληθεί, αναιρεί κάθε έννοια των λέξεων αυτών. Μόνο λύπη…
Καλή επιτυχία σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here