Δρομείς υγείας – Νικόλαος Νάκου: «Nα νιώσουν όλοι το συναίσθημα της επιβράβευσης που προσφέρει η αθλητική ζωή»!!!

 

Όπως σημειώνει το δρομικό κίνημα είναι ένα… lifestyle που αξίζει να ακολουθήσεις, με το δικό σου ρυθμό και με φειδώ στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Είναι μια δραστηριότητα με πολλά ωφέλιμα στοιχεία:
“Ο αθλητισμός έχει αρχές, έχει αξίες που, με μέσο εξάσκησής τους το ανθρώπινο σώμα, καλλιεργεί το πνεύμα, εξευγενίζει την ψυχή, βελτιώνει τις ανθρώπινες σχέσεις.”

-Πότε ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με τον αθλητισμό;
“Ο τέτοιας μορφής αθλητισμός, μπήκε στη ζωή μου την πρώτη Γυμνασίου και κράτησε έως και τη δευτέρα Λυκείου. Στα τριάντα τρία μου, ο αθλητισμός ξανά μπήκε στη ζωή μου έως και σήμερα για να συνεχίσει το δικό του ταξίδι.”

-Πολλές οι εμπειρίες από τα δρομικά event. Ποιες ξεχωρίζεις;
“Ομορφότερη δρομική εμπειρία δεν είναι συνυφασμένη με δρόμο αλλά με μονοπάτι και συγκεκριμένα τρέχοντας από μικρό Πάπιγκο για Δρακόλιμνη παράλληλα με το λυκαυγές και αντικρίζοντας την υπέροχη ανατολή του ηλίου στην Δρακόλιμνη.”

-Τρίαθλο, απαιτήσεις και η σύνδεση με την διατροφή
“Τρίαθλο…ένα άθλημα στο οποίο μπορείς να βρεις τα όρια σου, να τα δουλέψεις και, αν αποφασίσεις, να τα ξεπεράσεις…είναι ένα life style το οποίο σου γίνεται εμμονή.
Η διατροφή είναι αλληλένδετη με τον αθλητισμό. Όσο αυξάνεις τον όγκο των προπονήσεων σου, τόσο και η ανάγκη για στοχευμένες προπονήσεις μεγαλώνει.
Έτσι οι απαιτήσεις για σωστή διατροφή κορυφώνονται για εμάς τους ερασιτέχνες αθλητές. Στόχος με τη σωστή διατροφή να αποκομίσουμε τις βέλτιστες απολαβές των κόπων μας.”

-Σε τι επίπεδο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το δρομικό κίνημα και πώς συμβουλεύεις όσους απέχουν από αυτό τον τρόπο ζωής;
“Δρομείς υγείας είναι ουσιαστικά το δρομικό κίνημα που έχει πάρει την ανιούσα στην Ελλάδα και γενικά σε όλο τον κόσμο…είναι ένα life style το οποίο αξίζει πραγματικά να ακολουθήσεις… αν ακόμη το σκέφτεσαι ίσως θα έπρεπε να το ξεκινήσεις εχθές… τρέξε με τον δικό σου ρυθμό, με το δικό σου στυλ, τρέξε όπως θέλεις, όπου θέλεις, αρκεί κάθε μέρα να είναι αυτό που θα σε παρακινεί να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάνεις κάτι πραγματικά καλό για τον εαυτό σου.
Χρησιμοποίησε όση τεχνολογία θέλεις, κατέβασε όποια εφαρμογή σε συναρπάζει, θέσε μικρούς και μεγάλους στόχους, ακόλουθα μόδες trends, Instagram, Facebook, πόσταρε τα κατορθώματά σου μικρά και μεγάλα με φειδώ… όμως να είσαι γενναιόδωρος με τον εαυτό σου, επιβράβευσε τον δίνοντας του ότι χρειάζεται για να σε κρατήσει στο κίνημα Δρομείς υγείας.”

Μίλησέ μας για το συναίσθημα που σου βγάζει ο Πανσερραϊκός και το αθλητικό πνεύμα που μεταδίδει:
“Ο Πανσερραϊκός είναι από τους ελάχιστους συλλόγους τριάθλου στην βόρεια Ελλάδα… αξίζει να τον γνωρίσεις. Υπηρετεί και υποστηρίζει το άθλημα του τριάθλου, που βρίσκεται σε άνθιση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο Πανσερραϊκός είναι ένας αθλητικός σύλλογος, που μπορεί να σου δώσει γερά θεμέλια.

Αξίζει να τον γνωρίσεις!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here