Κύπελλο Ελλάδος: κλήρωση ημιτελικής φάσης!!!

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΠΟ. 
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα πρώτα ματς των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 6-7-8 Απριλίου και τα δεύτερα στις 27-28-29 Απριλίου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου.

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 8ης (ημιτελικής) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19.03.2021 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα διεξαχθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του Τελικού.

Η κλήρωση θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr., ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here