Δικαίωση της Δόξας Δράμας από το Εφετείο!!!

Η ομάδα της Δόξας Δράμας εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ είχε πάρει προσωρινή διαταγή για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 21 Ιανουαρίου.
Δικαίωσή από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, που επιτρέπει στην ομάδα της Δράμας να αγωνίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας για τη δικαίωσή της από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αισθάνεται την ανάγκη για ακόμη μια φορά να συγχαρεί δημόσια τον έγκριτο νομικό κ.Χάρη Γρηγορίου για την μεθοδική και πετυχημένη προσπάθεια του στην πολύ δύσκολη υπόθεση που μας ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα. Αναμφισβήτητα η τελική δικαίωση της ομάδας μας αντανακλά στον ίδιο προσωπικά».
Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε την Δόξα Δράμας!
To Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε σήμερα  δεκτή την αίτηση αναστολής της ομάδας μας  κατά των 2 απορριπτικών αποφάσεων της ΕΕΑ για την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League2!
Μια ιστορική δικαίωση των προσπαθειών της Διοίκησης που από την πρώτη στιγμή θεώρησε πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση της ΕΕΑ.
Πλέον η ομάδα μας θα αγωνίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο αγώνας που κατέβαλε η Διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον νομικό μας εκπρόσωπο κ. Χάρη Γρηγορίου  ήταν επίπονος και για μεγάλο διάστημα. Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στην μεγάλη ιστορία της ομάδας μας  και παρά τα διάφορα απρόβλεπτα…. προβλήματα ορθώσαμε το ανάστημα και τιμήσαμε με τον αγώνα μας και την προσπάθεια την αγάπη αυτώ που “έφυγαν” από την ζωή ,αλλά και αυτών που ήθελαν το καλό της Δόξας!

Ευχαριστούμε τον κ. Χάρη Γρηγορίου
Η Διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αισθάνεται την ανάγκη για ακόμη μια φορά να συγχαρεί δημόσια τον έγκριτο νομικό κ.Χάρη Γρηγορίου για την μεθοδική και πετυχημένη προσπάθεια του στην πολύ δύσκολη υπόθεση που μας ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα.
Αναμφισβήτητα η τελική δικαίωση της ομάδας μας αντανακλά στον ίδιο προσωπικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here