Τάσος Καζίας: «Ο Πανσερραϊκός από την φύση του μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να παίξει»!!!

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League. «Είναι τυπικό το ζήτημα γιατί δεν ήθελαν να ξεχωρίσουν την πιστοποίηση των μετόχων με την πιστοποίηση των ομάδων. Το κάλεσμα έγινε σε μία νύχτα οπότε μπορεί ένα-δύο έγγραφα να παρέπεσαν. Έχει μείνει κάποιο έγγραφο, θα σταλεί και θα τελειώσει» είπε αρχικά για την μη αδειοδότηση της ομάδας και συνέχισε:
«Ο Πανσερραϊκός από την φύση του μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να παίξει, βέβαια, κατά πόσο οι συνθήκες θα το επιτρέψουν δεν είναι γνωστό. Εμείς έχουμε στο ρόστερ μας το τοπικό στοιχείο και είναι ένα μίγμα ταλέντου και εμπειρίας σε θέσεις κλειδιά, για να στηρίξουν το νεανικό υλικό. Υπάρχουν παιδιά 16-17 ετών αλλά και 31-32. Σαν περιοχή γενικότερα ο Πανσερραϊκός έχει να αντλήσει πολύ υλικό, που το αντλούν άλλες ομάδες. Δείτε ποιοι παίζουν από εμάς σε ομάδες της Super League 1 και της Super League 2. Μην ξεχνάτε τον Τσιμίκα. Εκεί χάθηκε τα προηγούμενα χρόνια ο δρόμος της ομάδας, η κάθε διοίκηση θέλει το καλό, αλλά άλλη το κάνει με επιτυχία, άλλη χωρίς».
Για την ανακοίνωση στήριξης του κ. Λεουτσάκου σημείωσε: «Γνωρίζουμε ότι δε θα έχει αποτέλεσμα. Έχει να κάνει με τον ΠΣΑΠ, από την Super League 1 μέχρι την Football League. Θα έπρεπε να ξεκινήσει η κινητοποίηση από την κορυφή, που είναι η Super League 1. Ναι μεν καλώς βγαίνουν οι ανακοινώσεις, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είναι σαν υπάρχουν σύνδεσμοι ποδοσφαιριστών δύο ταχυτήτων. Έπρεπε ο ΠΣΑΠ να κινηθεί διαφορετικά. Βλέπω και τα κρούσματα, το πρόβλημα δεν δημιουργείται από το ποδόσφαιρο, ίσα ίσα ο αθλητισμός δίνει και έναν ευχάριστο τόνο. Έπρεπε να αρχίσουμε από την αρχή, γιατί αν είχαμε αρχίσει θεωρώ ότι δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here