Ο Πανσερραϊκός φωνάζει 9 μήνες – Κάλλιο αργά…παρά ποτέ η αναδιάρθρωση!!!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός αναφορικά με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, που φωνάζει εδώ και 9 μήνες.

Αναλυτικά:

Το αυτονόητο της αναδιάρθρωσης, που ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός τον Απρίλιο του 2020 και συμφωνούσαν οι περισσότερες ομάδες της χώρας, παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο και το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League και οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες περιορίζονται σε Super League 1 και Super League 2, διαμορφώνονται τρία αυστηρότερα κριτήρια βιωσιμότητας και ανάπτυξης.
Η ομάδα μας έκανε μεγάλο αγώνα απο τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με εμπεριστατωμένη μελέτη ειδικών(οικονομολόγων και νομικών) που κατατέθηκε επανειλημμένα με διορθώσεις και παρατηρήσεις, σε όλους του διοικούντες του ποδοσφαίρου και τους σχετικά αρμόδιους φορείς της πολιτείας. Μάλιστα, με την υποστήριξη δυο κατηγοριών και περισσοτέρων απο 20 σωματείων αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με ένα μεγάλο γιατί.
Πλέον έγινε το αυτονόητο… απο την κυβέρνηση και τον υφυπουργό, αφου η κατηγορία δεν υποστηρίχθηκε και στο τέλος απαξιώθηκε, δεδομένων και των δυσκολιών λειτουργίας της, στην covid εποχή. Ευελπιστούμε η επόμενη αναδιάρθρωση, να βρει δυνατότερο το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες της κατηγορίες και την ομάδα μας σύντομα εκεί που τις αξίζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here