Δημήτρης Μαγκαφίνης: «κανένας δεν ασχολείται με όλους εμάς που ζούμε από το ποδόσφαιρο»!!!

Στο ραδιόφωνο FOCUS 103,6 FM μίλησε ο Προπονητής του Aετού Oφρυνίου F.C.  Δημήτρης Μαγκαφίνης και ανέφερε:

«Περνάμε πολύ δύσκολες καταστάσεις όλοι εμείς, που σαν πρώτη και μοναδική δουλειά μας έχουμε το ποδόσφαιρο και τώρα που σταμάτησαν τα πάντα, άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω δεύτερη δουλειά, μετά από 20 χρόνια στην προπονητική, ενώ γύρισα όλη την Ελλάδα, πέρασα από πολλές ομάδες. Ξαφνικά κανένας δεν ασχολείται με όλους εμάς που ζούμε από το ποδόσφαιρο, είναι το επάγγελμά μας και δεν είναι μόνο προπονητές, είναι και παίκτες οικογενειάρχες, πάνω από 4.000 ποδοσφαιριστές και 200 προπονητές. Κάποιος να ασχοληθεί μαζί μας, γιατί όλοι θα αλλάξουμε δουλειά από τη Γ΄ εθνική σε αδράνεια…».

«Ο Έλληνας προπονητής είναι στο καναβάτσο, αλλά πρέπει να μείνουν ζωντανές οι ομάδες για να υπάρξουμε, τώρα είναι σα να έκλεισαν 10 εργοστάσια μαζί στην Ελλάδα, αλλά κανένας δεν ασχολείται σοβαρά. Κάποιοι κάνουν κι άλλη δουλειά, αλλά σε λίγο καιρό οι προπονητές και οι παίκτες θα ψάξουν να βρουν άλλες ομάδες, εάν δεν ξεκινήσει η Γ΄ εθνική. Θα φύγουν όλοι, θα διαλύσουν οι ομάδες».

«Η ομάδα η δική μου ο Αετός Οφρυνίου, είναι μέχρι τώρα συνεπής στις υποχρεώσεις της, μας πλήρωσε τον Νοέμβριο ενώ δεν δουλέψαμε και πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα πληρώσει και τον Δεκέμβριο, γιατί είναι σωστός, αλλά οι πιο πολλές ομάδες δεν θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα, για να μην πληρώσουν. Κάποιοι, όπως οι δικοί μας στη διοίκηση, που είναι έμπειροι παράγοντες και ξέρουν το αντικείμενο, κάνουν σωστά τη δουλειά και μας αντιμετωπίζουν άψογα, αλλά μέχρι πότε;».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here