Χάντμπολ: Σκηνοθετώντας ένα καλύτερο αύριο!!!

Μέσα από την υπομονή και την καθημερινή εμψύχωση-ενδυνάμωση των προγραμμάτων που αναθέτουν οι προπονητές, τα νεαρά παιδιά που διψούν για δράση, προετοιμάζουν ψυχή και σώμα για την επικείμενη επιστροφή στο γήπεδο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η ανταπόκριση από τους αθλητές χάντμπολ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού είναι μεγάλη, δείχνοντας την αισιοδοξία τους για ένα ευοίωνο μέλλον. Την ίδια ικανοποίηση δείχνουν και οι άνθρωποι του συλλόγου κάνοντας μια αναφορά στο χρονικό της αναστολής των προπονήσεων και την προσδοκία ότι άπαντες θα επιστρέψουν πιο δυνατοί και ώριμοι.

“Αν μας έλεγαν πριν από μερικούς μήνες ότι δεν θα διοργανώνονταν αγώνες πρωταθλήματος σε όλες τις κατηγορίες των τμημάτων μας, θα το πιστεύαμε; Θα το χαρακτηρίζαμε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!!Ωστόσο , η ζωή έχει τα δικά της σχέδια, τα δικά της μαθήματα και το καθετί που μας στέλνει να αντιμετωπίσουμε, εντάσσεται, αναμφιβόλως, σε ένα καλύτερο “σχέδιο” από τα δικά μας. Και το μόνο που καλούμαστε να κάνουμε από την μεριάς μας είναι να υποδεχτούμε το καινούργιο με υπομονή και επιμονή για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Και θα τα καταφέρουμε.

Όσο ο κορωνοιός παραμένει στις ζωές, συμμορφωνόμαστε στις κρατικές υποδείξεις τόσο για εμάς όσο και για τους γύρω μας. Ο σύλλογος μας και το προπονητικό team με ιδιαίτερη προσοχή κρατάει όλα τα τμήματα ακόμα ενεργά βάζοντας την γυμναστική και ενδυνάμωση στην καθημερινότητα και διατηρώντας σε όσο γίνεται καλύτερο βαθμό την φυσική κατάσταση των αθλητών μας. Και φυσικά δίνεται έμφαση σε συμβουλές διατροφής και ενυδάτωσης, θέματα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμεληθούν.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους αθλητές μας, στους γονείς για την στήριξη, στους προπονητές μας, το Δ.Σ. και σε όλους τους παράγοντες και είμαστε αισιόδοξοι πως με ψυχραιμία, υπομονή και προσδοκία σύντομα θα ξαναβρούμε την ισορροπία και θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα καλύτεροι και περισσότερο ώριμοι και θετικοί.”

Με εκτίμηση
Lions Handball Panserraikos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here