Δρομείς υγείας: Άνοιξαν οι συμμετοχές για το Serres Trail Races!!!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο δρομικό event της προσεχούς άνοιξης στη πόλη των Σερρών ξεκίνησε και επίσημα με την εκκίνηση στην πλατφόρμα των συμμετοχών. Πλέον αθλητές από όλη την Ελλάδα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους (πατώντας ΕΔΩ), για να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα που θα διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει.

Στο δρόμο της προετοιμασίας βρίσκονται από πολύ νωρίς χρονικά και οι διοργανωτές, έχοντας προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να παρουσιάσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατανομή των εργασιών και πόστων έχει διευθετηθεί, οι ειδικές σημάνσεις παίρνουν τη θέση τους στα προβλεπόμενα σημεία και τα γραφήματα… εκσυγχρονισμού είναι πανέτοιμα.

Χιλιομετρικές ενδείξεις και σημάνσεις παροχής βοηθειών στους αθλητές

Πληροφορίες για το Serres Trail Races που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Απριλίου στη πόλη των Σερρών

Ένας αγώνας με εκκίνηση και τερματισμό το κέντρο της πόλης των Σερρών, με κατεύθυνση τον ορεινό όγκο του ΛΑΙΛΙΑ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί 17 Απριλίου στις 6:00πμ και έχει όριο αποκλεισμού τις 19 ώρες. Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τις κεντρικές πλατείες 4 ορεινών χωριών, Ελαιώνας στα 16,5χλμ,Χρυσοπηγή στο 24ο χλμ, Ορεινή στο 32ο χλμ, Ραχωβίτσα στο 65ο χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλια και την πίστα, θα περάσουν από το Μπαλτά Τσαΐρ(πλατεία των βλάχων), από τον ιστορικό βράχο της Κατιγκος, την Βυζαντινή Μονή του Τίμιου Προδρόμου στο 70ο χλμ, που χτίστηκε το 1270μ.χ αλλά και την Βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νικολαου 85ο χλμ, που χτίστηκε τον 14ο αιώνα.

Το SERRES ULTRA TRAIL 86km 4000+ (S.U.T) θα έχει 10 σταθμούς τροφοδοσίας, υδροδοσίας:

α. ΒΛΑΧΑΚΙΑ 10οχλμ
β. ΕΛΑΙΩΝΑΣ 16ο χλμ
γ. ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ 24οχλμ
δ. ΟΡΕΙΝΗ 32ο χλμ
ε. ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ 40ο χλμ
ζ. ΣΑΛΕ 48χλμ
η. ΒΡΟΝΤΟΥ 60ο χλμ
θ. ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ 65ο χλμ
ι. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ 70ο χλμ
κ. ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ 80ο χλμ

Στους σταθμούς θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης ακόμη και με ΙΧ αυτοκίνητο ώστε να δουν από κοντά τους αθλητές που συμμετέχουν οι προπονητές τους, οι συγγενείς και οι φίλοι τους.
Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζομένων είναι 200.
Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν κατά την περίοδο των εγγραφών και θα πληρούν το κριτήριο συμμετοχής θα γίνουν δεκτές με σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here