Βόλεϊ Γυναικών – Αμπεριάδου: «Υγεία ο Πανσερραϊκός – Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του»!!!

Η Μάγδα Αμπεριάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλόνικη και είναι 20 χρονών. Σπουδάζει στις Σέρρες στο τμήμα ΤΕΦΑΑ, με την ίδια να μην μένει μόνο στις σπουδές της αλλά να ακολουθεί επαγγελματικά και το άθλημα που… ερωτέυτηκε με την πρώτη ματιά, το βόλεϊ. Αγωνίζεται ως ακραία ενώ εκτός από την αγάπη της για το βόλεϊ, της αρέσει πολύ και η ζωγραφική, με την ίδια πάντως προς το παρόν, να… ζωγραφίζει πάνω από το φιλέ.

Η 20χρονη «Λιονταρίνα», Μάγδα Αμπεριάδου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας και αναφέρθηκε στην σχέση της με το βόλεϊ και το πως ξεκίνησε το… μικρόβιο για το συγκεκριμένο άθλημα, τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους της με την φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Φυσικά, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι αθλητές αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι μέσα στο 2020, που όπως το χαρακτήρισε, θα το θυμούνται όλοι με άσχημες αναμνήσεις λόγω Covid-19.

Για το… μικρόβιο του βόλεϊ και το πως ξεκίνησε να ασχολείται: «Η ενασχόληση μου με το βόλεϊ ξεκίνησε όταν αποφασίσαμε με τις φίλες μου να κάνουμε ένα κοινό άθλημα. Ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Πάντοτε ήμουν αθλητικός τύπος, καθώς ασχολιόμουν με τον στίβο αλλά το βόλεϊ συνειδητοποίησα ότι ήταν αυτό που με εξέφραζε περισσότερο από όλα».

Στην συνέχεια, μίλησε για το πως ήρθε στον Πανσερραϊκό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Πανσερραϊκός για εμένα ήταν μία επιλογή που έγινε από τη στιγμή που ήρθα στη σχολή μου στις Σέρρες. Σε αυτό με ώθησαν τόσο οι φιλίες μου όσο και η αδυναμία μου να αποχωριστώ το άθλημα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου».

Για τους στόχους της με την φανέλα του Πανσερραϊκού αλλά και τους προσωπικούς της, δεν έθεσε κάποιο όριο, τονίζοντας πως το μόνο που θέλει είναι να είναι υγιής και να παίζει βόλεϊ που τόσο αγαπάει. Χαρακτηριστικά είπε: «Οι στόχοι που έχω θέσει στον εαυτό μου στην ομάδα του Πανσερραϊκού είναι η επίτευξη ενός υγιούς κλίματος με τα κορίτσια και την προπονήτρια. Ένα τέτοιο κλίμα μπορεί να βγάλει τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό εαυτό όλων μας κι αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια μας.

Δεν πιστεύω πως μπορεί να βάλει κάποιος όρια στα όνειρά του, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να βάλω εγώ στο βόλεϊ. Ελπίζω σε 4-5 χρόνια απλά να είμαι υγιής και να μπορώ να παίζω βόλεϊ (που τόσο αγαπώ) σε ένα ευχάριστο κλίμα όπως είναι αυτό στον Πανσερραϊκό».

Για τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού τόνισε: «Στον κόσμο του Πανσερραϊκού θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για τη στήριξή του. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν περιττό! Ευχαριστώ κι ελπίζω να συνεχίσουμε να αποτελούμε την ομάδα που θέλουν να στηρίζουν».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Εθνική ομάδα που είναι ένα… όνειρο για κάθε αθλητή σε οποιοδήποτε άθλημα, ενώ δεν παρέλειψ να μιλήσει για το 2020 που είναι… συνδεδεμένο με την πανδημία του κορωνοϊού. Χαρακτηριστικά για την Εθνική δήλωσε: «Η εθνική ομάδα θα ήταν μία πρόκληση για μένα. Δεν είναι ο σκοπός για τον οποιο παίζω βόλεϊ αλλά κάθε τέτοια πρόσκληση θα ήταν ευπρόσδεκτη και ευχάριστη».

Για το έτος 2020 είπε: «Το 2020 θα το θυμόμαστε όντως με άσχημες κυρίως αναμνήσεις. Είναι μία χρονιά που δυσκολεύει τόσο εμάς τους αθλητές όσο και κάθε άλλο άνθρωπο. Η υγεία όμως είναι αυτή που πρέπει να έχουμε έτσι ώστε να μπορουμε και να αθλούμαστε. Θα ήθελα να τη δω ως μια άσχημη χρονιά στην οποία κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να συντηρήσω τη φυσική μου κατάσταση κι ας ελπίσουμε ότι το 2021 θα μας βρει ξανά όλους να προσπαθούμε για τους εαυτούς μας και για την ομάδα μας, τον Πανσερραϊκό!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here