Νίκος Νεντίδης: «Ο Αντώνης Γεωργιάδης εισηγήθηκε την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»!!!

Ο 54χρονος έμπειρος προπονητής Νίκος Νεντίδης που την παρισινή σεζόν κάθισε στον πάγκο του  Πανσερραϊκού, μίλησε στο ραδιόφωνο του «Metropolis» και αναφέρθηκε για το χαμό του Αντώνη Γεωργιάδη, αλλά και στην πρόταση που είχε από τον Ηρακλή.

Οι δηλώσεις του για τον Αντώνη Γεωργιάδη : «Τον έζησα πολλά χρόνια και ήταν ένας προπονητής που με πίστεψε και εισηγήθηκε την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Αυτό που θυμάμαι, ήταν ότι αποτελούσε τον πιο επιθετικό Έλληνα προπονητή εκείνα τα χρόνια. Θυμάμαι πως ήθελε από εμάς τους παίκτες επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Ήταν ο μοναδικός που είχε τέτοια επιθετική προσέγγιση, δεν κάναμε αμυντική προπόνηση. Με βοήθησε σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Ήταν σπουδαίος και οι σπουδαίοι φεύγουν κάποτε από κοντά μας..»
Για τον Γηραιό ανέφερε: «Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία απλά για προσωπικούς λόγους αυτό το διάστημα δε θέλω να δουλέψω. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής αυτό τον καιρό. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά με μεγάλα προβλήματα που εύχομαι να τα λύσει. Πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και εγώ δεν είμαι αυτή τη στιγμή»
Ενώ για τον Σπύρο Μπαξεβάνο που ενδέχεται να αναλάβει, την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ανέφερε: «Μακάρι γιατί είναι έμπειρος προπονητής. Αν πάει του εύχομαι καλή τύχη. Γίνεται καλή προσπάθεια στον Ηρακλή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here