Γιάννης Γκιόκας: Ατομικές προπονήσεις μεν αλλά επίπονη διαδικασία για τους παίκτες!!!

Ο βοηθός προπονητή και γυμναστής του Πανσερραϊκού Γιάννης Γκιόκας εξηγεί, πως πορεύονται οι παίκτες των «λιονταριών» με τα περιοριστικά μέτρα, λόγω της πανδημίας, με  γνώμονα την ομάδα του Πανσερραϊκού, να τηρεί πιστά τις οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο, που ισχύει στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Αναλυτικά:

Οι παίκτες της ομάδας μας, έχουν καταπονηθεί σωματικά και ψυχολογικά αρκετούς μήνες, αφού απο τον περασμένο Μάρτιο, δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα. Τον Ιούλιο, ξεκίνησε η προετοιμασία (!) για ένα πρωτάθλημα, δίχως σέντρα -ακόμη- και η παρατεταμένη εκγύμναση, χωρίς εβδομαδιαίο ρυθμό αγώνων, επιβαρύνει κι άλλο την κατάσταση τους.
Ο βοηθός προπονητή και γυμναστής του Πανσερραϊκού κ. Γιάννης Γκιόκας εξηγεί, πως πορεύονται οι παίκτες μας, με τα περιοριστικά μέτρα, λόγω της πανδημίας, με την ομάδα να τηρεί πιστά, τις οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο, που ισχυει στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού, απο το τοπικό μέχρι το ολικό lockdown κι έπειτα, προπονούνται ατομικά με ασκήσεις βελτίωσης και αερόβιας κατάστασης, ενώ έχουν την δυνατότητα ανά τριάδες να πατάνε χορτάρι. Η μπάλα δυστυχώς απαγορεύεται και αυτό είναι σημαντικό ζήτημα, αφού το βασικό αντικείμενο των ποδοσφαιριστών, είναι οι προπονήσεις με μπάλα. Σε συνεννόηση με τον προπονητή κ. Στοΐλα και το προπονητικό επιτελείο, έχουμε την δυνατότητα μέσω της τεχνολογίας και την χρήση προηγμένων εφαρμογών, που διαθέτει ο Πανσερραϊκός, να εποπτεύουν τους παίκτες απο απόσταση χωρίς την παρουσία προπονητών.
Η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι πολύ δύσκολη για όλο το αγωνιστικό τμήμα, αφού οι παίκτες της ομάδας μας, μόλις συνήλθαν απο την πρώτη αποχή το καλοκαίρι, τα κορμιά τους καταπονήθηκαν απο την παρατεταμένη προετοιμασία και τώρα περνάμε σε δεύτερη αδρανή διαδικασία, ομαδικών προπονήσεων, γεγονός πρωτόγνωρο σε όλους. Στόχος μας είναι, μόλις επιτραπούν και πάλι οι κανονικές ομαδικές προπονήσεις, η ομάδα να βρεθεί γρήγορα στην κατάσταση, που ήταν στα μέσα Οκτώβρη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here