Προς το παρόν συναγερμός στο επίπεδο 3 του «πορτοκαλί» η Π.Ε. Σερρών!!!

Mε πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών, με θέμα την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, οι Δήμαρχοι: Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, Ηράκλειας Γεώργιος Κουτσάκης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγείας κ. Δημήτρης Μπαλαξής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ. Δημήτριος Μικρός, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Σερρών κ. Σωτήρης Δημητράκης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Σερρών κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης
Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας συνόδευαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΚΜ κ. Νίκος Ιωάννου και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ κ. Χαράλαμπος Στεργιάδης.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αφορούν την εντατικοποίηση της εφαρμογής των μέχρι σήμερα ληφθέντων μέτρων και η διεξαγωγή αυστηρών ελέγχων.
Προς το παρόν η Π.Ε. Σερρών παραμένει στο επίπεδο 3 του «πορτοκαλί» συναγερμού. Όπως τονίστηκε, αναλόγως της εξέλιξης των επιδημιολογικών δεδομένων που θα προκύψουν την ερχόμενη εβδομάδα από τη συνέχιση των ελέγχων που διεξάγονται από τον ΕΟΔΥ στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών, θα σταθμισθούν και οι επόμενες εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here