ΔΙΑΙΤΗΤEΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤEΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚHΣ 25/10/2020!!!

Με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να συνεχίζει να είναι σε καραντίνα μετά την ανίχνευσης του Covid -19 σε μέλη της ομάδας του, συνεχίζεται την Κυριάκη (25/10) η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον αγώνα Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου να αναβάλλεται.
Προστέθηκε ακόμη μία αναβολή στην αναμέτρηση του 1ου ομίλου μεταξύ του Άρη Άβατου και της ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας, καθώς στη φιλοξενούμενη ομάδα υπάρχουν τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.
Δεν λείπει η Σερραϊκή παρουσία της Διαιτησίας ούτε από την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Γεώργιο Τακίδη από την ΕΠΣ Κιλκίς, με βοηθούς τον Νικόλαο Σάββα και Αχιλλέα Αναστασιάδη  της ΕΠΣ Σερρών, στον αγώνα ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Γηραιός). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Δράμας την Κυριακή 25/10/2020 και ώρα 15:00. Παρατηρητής διαιτησίας, ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος της ΕΠΣ Καβάλας.
Ο παρατηρητής διαιτησίας Βασίλειος Καμπούρης ΕΠΣ Σερρών, ορίστηκε στον αγώνα Η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ – ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΑΟ του 2ου ομίλου για την 4η αγωνιστική της Γ΄εθνικής, που θα αξιολογήσει τον διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης, την Κυριακή 25/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθίας.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 4ης Αγωνιστικής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (4η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    25-10-2020    ΩΡΑ  15:00 

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΡΑΜΑΣ (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ  – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΠΩΝ

Τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ της Γ’ Εθνικής για την 2η, 3η και 4η αγωνιστική για όλες τις αναμετρήσεις, μπορείτε να δείτε  ΕΔΩ

Ω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here