Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ για τεστ κορωνοϊού για ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ στις Σέρρες!!!

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ ξεκινά και θα διενεργεί δωρεάν γρήγορα τεστ αύριο, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τις 10 πμ έως τις 3 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Σερρών.

Αναλυτικά :

Ανακοινώνουμε ότι μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε από τους συμπολίτες μας και προς αποφυγή του συγχρωτισμού, διασφαλίσαμε την παραμονή της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια γρήγορων τεστ για ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ στις Σέρρες!
Έτσι, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργεί δωρεάν γρήγορα τεστ την Τετάρτη 21, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τις 10 πμ έως τις 3 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας.
Οι έλεγχοι θα διενεργούνται σε πολίτες που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τουλάχιστον τρία-τέσσερα 24ωρα πριν ή έχουν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη από τον κορωνοϊό.
Όπως υπογραμμίζεται από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, κατά τη διενέργεια των τεστ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ η χρήση μάσκας από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here