ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
Η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα ορισμένων, οι οποίοι έθεσαν το πρόσκαιρο ατομικό τους συμφέρον και τις προσωπικές τους ανάγκες υπεράνω του γενικού συμφέροντος, απειλούν να τινάξουν στον αέρα, όλα όσα με κόπο και θυσίες κατάφεραν οι Σερραίοι συμπολίτες μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Απευθύνω, λοιπόν, έκκληση προς την νεολαία μας και δη την σπουδάζουσα για αυτοπεριορισμό και σχολαστική τήρηση των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας. Η αναχαίτιση της διασποράς του ιού βρίσκεται στα χέρια σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σκεφτείτε την υγεία σας και την υγεία των οικογενειών σας, των πατεράδων, των μανάδων και των παππούδων σας. Αυτοί, κυρίως, θα υποφέρουν τις συνέπειες, υγειονομικές, αλλά και οικονομικές, από την ανεξέλεγκτη διάδοση του ιού και την επιβολή ενός τοπικού lockdown.
Χρόνος υπάρχει ακόμη, ελάχιστος όμως. Οι διασκεδάσεις μπορούν να περιμένουν για λίγο. Θα έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας γι’ αυτές, αρκεί να παραμείνετε γεροί και υγιείς. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, γι’ αυτό και όλοι μας ανεξαιρέτως πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών
Παναγιώτης Σπυρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here