Ο Πανσερραϊκός βρίσκει τα πατήματα του 2-1 την Τρίγλια εκτός!!!

Ο Μπρίτο άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα για την Τρίγλια ενώ για τον Πανσερραϊκό σκόραραν ο Γάλλος φορ, Αμαντού και την νίκη έδωσε, ο Τρύφωνας Κασμερίδης με κεφαλιά σε φιλική αναμέτηση (04/10) στην Χαλκιδική.

Ο Αγώνας:

Ο Πανσερραϊκός, αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα του, με τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο νέος προπονήτης, κ. Στοϊλάς. Η ομάδα, αγωνίστηκε κόντρα στην Τρίγλια έχοντας καλή εικόνα, στο σύνολο του αγώνα και κατάφερε να φύγει νικήτρια με ανατροπή στο β΄ημίχρονο απο την Χαλκιδική. Πάθος, ένταση στις μονομαχίες και συγκέντρωση, τις στιγμές που η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν τα στοιχεία του αγώνα, με τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται σαν να ήταν η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Α’ Ημίχρονο:

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ψυχολογία και κατάφεραν να δημιουργήσουν, δυο καλές ευκαιρίες με τον Μπρίτο, απέναντι στην εστία του Καβουσάκη, αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και η άμυνα, απομάκρυναν τους κινδύνους. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Πανσερραϊκός, ανέβασε στροφές και διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι που δεν δόθηκε, πάνω στον Μέσι. Ο Ιβοριανός, έχασε και μια καλή ευκαιρία για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την «κόκκινη» φανέλα, αφού πέρασε όλη την άμυνα των γηπεδούχων αλλα δεν τα κατάφερε στην τελική προσπάθεια. Μια καλή ευκαιρία για γκολ έχασε και ο Στέφανος Πέτρου, που δοκιμάστηκε στην επίθεση όπως και στον αγώνα με τον Άρη.

Β’ Ημίχρονο:

Στο β´ μέρος, ο Πανσερραϊκός, δεν συνέχισε στον ίδιο επιθετικό ρυθμό, ενώ λείπουν πολύ οι παίκτες της επιθετικής γραμμής, όπως ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας, που ταλαιπωρείται απο διάστρεμμα, αλλά και ο Μαϊκλ Ολαϊτάν, που είχε ενοχλήσεις στο πέλμα. Η δυναμική αριστερή πλευρά του Πέτρου Στοΐλα, μπορεί να δημιούργησε αρκετούς κινδύνους αλλα ο Αργεντίνος μπακ, υπέπεσε σε πέναλτι, ύστερα απο κόρνερ στην πρώτη καλή φάση της Τρίγλιας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο έμπειρος Μπρίτο, άνοιξε το σκορ απο την άσπρη βούλα. Οι φωνές και οι αλλαγές απο το τεχνικό επιτελείο, έπιασαν τόπο, αφού οι Γεωργιάδης, Τσιμίκας, ανέβασαν ταχύτητα και έδειξαν την ποιότητα τους. Οι ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν με τον Γάλλο φορ, Αμαντού που πήρε και πάλι συμμετοχή, να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, ύστερα απο σέντρα του Γερόλυμου. Ο ηψηλόσωμος ποδοσφαιριστής έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία με το πλασέ του να περνά άουτ. Τη νίκη έδωσε για τον Πανσερραϊκό, ο Τρύφωνας Κασμερίδης, με κεφαλιά, ύστερα απο κόρνερ, στο 80′. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε για ακόμη μια φορά ο νεαρός Ισιδωρος Κουτσίδης, που δείχνει έτοιμος να πάρει επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League σε λίγο καιρό.

Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας):Καβουσάκης(Γουναρίδης), Καλί (45΄Κασμερίδης), Κουτσίδης, Ζέρης(Τσόπελας), Πίντο (Γερόλυμος), Κρητικός, Τσιμίκας, Μέσι(Μασκανάκης), Στεργίδης(Κόντσι), Γεωργιάδης, Πέτρου (Αμαντού).

Αποστολή: Γράβας, Όμο.

Εκτός αποστολής: Τεντζέρης, Γιανναράκης, Τριανταφύλλου, Ψάλτης, Ματέα, Παπαβασιλείου, Ολαϊτάν, Γκούρτσας

Τρίγλια (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης (64′ Πολίτης) , Πανάγου, Γαλούπης (76′ Χιντζίδης), Α. Παπαστεργιανός, Καλαϊτζίδης (76′ Δόρης), Σαρβανίδης, Σμυρλής (76′ Γκέρι), Μ. Παπαστεργιανός, Ζγκούρη, Μπρίτο (64′ Οσμάναγκιτς), Ποζατζίδης.

Πηγή: Πανσερραϊκός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here