Το ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και το νέο σήμα!!!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την σύνθεση του νέου ΔΣ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο «Πανσερραϊκός” και σε συνεργασία με τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός, παρουσιάζεται το νέο σήμα.

Αναλυτικά: 

Η ομάδα μας μεγαλώνει ξανά. Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει εκεί που ανήκει, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και προχωρά ενιαίος και αδιαίρετος στην ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού οράματος, που έβαλε ως στόχο, η διοίκηση, την τελευταία διετία. Η ομάδα μας πορεύεται ανοδικά, μέσα από την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανσερραϊκού, μέσα από την αναδιοργάνωση των ακαδημιών και την αξιοποίηση των ταλέντων του νομού Σερρών και ταυτόχρονα μέσα από την άμεση επάνοδο μας, στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την δημιουργία της νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας,  ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, για την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος: Αναστάσιος Καζίας

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Εκτελεστικό Μέλος: Νικόλαος Τριανταφύλλου

Μέλος: Νικόλαος Σολούγκας

Μέλος: Ιωάννης Παναγής

Ο Πανσερραϊκός μας, εξελίσσει την οπτική του ταυτότητα και προχωρά στην χρήση νέου σήματος. Η νέα εποχή, ξεκίνησε μέσα από το ιστορικό έμβλημα του «Λέοντα Αμφιπόλεως», όπου χρησιμοποιήθηκε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με το πρώτο σήμα, στην τιμημένη φανέλα μας, για τον εορτασμό των 55 ετών, ιστορίας του συλλόγου. Η συνέχεια έρχεται, με τον μετασχηματισμό του ιστορικού εμβλήματος, από τον «ΜΓΣ Πανσερραϊκός», όπου ο τιμημένος Λέοντας, που κοσμεί την ευρύτερη περιοχή του Λόφου Καστά, αποτυπώνεται με ευκρίνεια, από την Σερραϊκή εταιρεία «Λιθογραφική», δημιουργώντας ένα ανανεωμένο εντυπωσιακό σύμβολο.

Το παραπάνω ισχυρό brand, τοποθετείται, στο νέο σήμα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, όπου διατηρείται η επιβλητική ασπίδα-θυρεός, που διαθέτει μοναδικό σχήμα, ενώ αποδίδεται για πρώτη φορά και το γεωγραφικό Μακεδονικό τοπόσημο, του «Ήλιου της Βεργίνας». Επίσης αναφέρεται συμβολικά, η ημερομηνία «1946», που αποδίδει τιμές στους δυο ιστορικούς Σερραϊκούς συλλόγους, Ηρακλή και Απόλλωνα με το αρχικό έτος επανίδρυσης τους, μετά την Βουλγαρική κατοχή. Η συγχώνευση των δυο αυτών σωματείων, δημιούργησε το 1964 (γενέθλιο, πάντα τιμώμενο και αναντικατάστατο έτος ιδρύσεως) τον «Μουσικό Γυμναστικό Σύλλογο Πανσερραϊκό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here