ΑΟ Υπάτου… Έξαλλοι με Γκούμα-Παραλίμνιο, καταγγελία στην ΕΠΟ!

«Βράζει» ο ΑΟ Υπάτου με Γκούμα και Απόλλων Παραλιμνίου – Τι κατήγγειλε στην ΕΠΟ

Σε καταγγελία στην ΕΠΟ προχώρησε ο ΑΟ Υπάτου για τον Γιάννη Γκούμα και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου σύμφωνα με δημοσίευμα της mikriliga.com. Η ομάδα της Βοιωτίας που διατηρεί ακόμη το δελτίο του παίκτη κατήγγειλε στην Ομοσπονδία αντικανονική συμμετοχή του Γκούμα σε φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Πανδραμαϊκό στις 26 Αυγούστου, δίχως σχετική ενημέρωση αλλά και χωρίς να ζητηθεί από το σωματείο η έγγραφη συγκατάθεσή όπως ορίζει το άρθρο 19 του ΚΑΠ.

Είναι η δεύτερη καταγγελία του ΑΟ Υπάτου στην ΕΠΟ για το ίδιο ζήτημα καθώς είχε προηγηθεί σχετική επιστολή όταν ο Απόλλωνας Παραλιμνίου χρησιμοποίησε τον Γκούμα και στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό στις 13 Αυγούστου. Κατά πληροφορίες μας η καταγγελία αυτή κρίθηκε εκπρόθεσμη, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και για την συμμετοχή του Γκούμα στο φιλικό με τον Πανδραμαϊκό που έγινε εντός προθεσμίας των δεκα ημερών.

Επιπλέον προκύπτει πως ο Απόλλωνας Παραλιμνίου έχει καταχωρήσει τον Γκούμα ως δικό του παίκτη στο site της ομάδας και στις καρτέλες του ρόστερ της νέας σεζόν, παρά το γεγονός ότι το δελτίο του παίκτη ανήκει ακόμη στον ΑΟ Υπάτου.

Πηγές της mikriliga.com αναφέρουν επίσης ότι στις επαφές των Βοιωτών με τον Γκούμα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ο ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και φέρεται να ζήτησε την αποχώρησή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Υπάτου, που περιμένει τουλάχιστον την κινητοποίηση της ΕΠΟ για το ζήτημα το οποίο ανέκυψε, ήταν από τις ελάχιστες ομάδες που εξόφλησε τους παίκτες του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ιδού και η καταγγελία του ΑΟ Υπάτου:

Πηγή: mikriliga.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here