Με την συμπλήρωση του ειδικού εντύπου περί Covid-19 ξεκίνησε (6/8) η προετοιμασία του Πανσουλιακού!!!

Ο Πανσουλιακός ανακοίνωσε σήμερα(6/8) την έναρξη της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Για να προσέλθουν οι ποδοσφαιριστές στην πρώτη τους προπόνηση θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το ειδικό εντύπο περί Covid-19 σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ.
Οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να προμηθευτούν το ειδικό εντύπο από τα γραφεία ή το χώρο του γηπέδου. Παράλληλα έχουν αναρτηθεί σε όλους τους χώρους νέοι κανόνες υγιεινής όπως ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς.

Αναλυτικά: 

Ανακοινώνεται η έναρξη της προετοιμασίας της Πρώτης Ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 σήμερα στις 6:30 μ.μ.
Ο ΑΜΓΣ Πανσουλιακός προετοιμάζεται μέχρι την τελευταία στιγμή ενώ έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα νέα δεδομένα άθλησης εν μέσω της περιόδου της πανδημίας του νέου κορωνοϊού Covid-19. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία από όλους τους αθλητές της ομάδας η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου περί Covid-19 σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ. Όλοι οι αθλητές, όλων των τμημάτων, οφείλουν να προσέλθουν κατά την πρώτη τους προπόνηση με το έντυπο συμπληρωμένο. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία ή το χώρο του γηπέδου. Παράλληλα έχουν αναρτηθεί σε όλους τους χώρους νέοι κανόνες υγιεινής όπως ορίζουν οι αρμόδιοι παραπάνω φορείς.
Η έναρξη προετοιμασίας των τμημάτων των ακαδημιών θα οριστεί αργότερα, στις αρχές του Σεπτέμβρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here