Ανανέωσε όλος ο βασικός περσινό κορμός του Ηρακλή Αμμουδιάς!!!

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς φρόντισε να ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς από την ανανέωση με σχεδόν όλο το βασικό κορμό της περασμένης σεζόν και την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.
Αργότερα θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές και οι ημερομηνίες των πρώτων φιλικών, που θα γίνουν με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Ζήση Αρβανιτίδη.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ομάδας μας λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Ιουλίου και μετά την σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας Ζήση Αρβανιτίδη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση με όλο το βασικό περσινό κορμό της ομάδας μας.
Οι παίκτες που ανανέωσαν κ θα φορούν και φέτος την φανέλα του Ηρακλή είναι οι:

Σιδηρόπουλος Γιώργος
Γκάλιος Ηλίας
Μητκώνης Κώστας
Γκάλιος Νίκος
Βούλιος Θανάσης
Γκάλιος Χρήστος
Κληματσούδας Θανάσης
Μιχαλάς Φάνης
Κατσαούνης Λευτέρης
Τρούπης Άκης
Καζακίδης Βασίλης
Μούστα Εουρελιο
Νικάκης Παναγιώτης
Πλατνάρης Πρόδρομος
Παπαδημητρίου Νίκος
Πλατνάρης Βασίλης
Παρασκευάς Παναγιώτης
Αβραμίδης Δημήτρης.

Επιδιώξει της διοίκησης είναι να ανανεώσει με ακόμη 2 ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες από την  περσινή ομάδα τον Γιάννη Καραμάνη και τον Νίκου Μαλαδάκη.
Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφές από τον αφρό των Σερραϊκών γηπέδων που θα κάνουν ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του Ηρακλή για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα.
Για τις ημερομηνίες των πρώτων φιλικών θα ενημερωθείτε με την έναρξη της προετοιμασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here