Ελπίδα Σκουτάρεως… Νέο διοικητικό συμβουλίου με Πρόεδρο Κεραμάρη Φώτιο!!!

Η Ελπίδα Σκουτάρεως  πραγματοποίησε την εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Έμπειροι παράγοντες στην Ελπίδα Σκουτάρεως με γνώση αλλά και με όρεξη για προσφορά στο σωματείο, που στόχο έχει την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών και την ανάδειξη παικτών στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του νόμου και όχι μόνο.
Παράλληλα, το νέο Δ.Σ. ανανέωσε με τους προπονητές της ομάδας Βαλούντο Γιώργο και Μαϊδάνογλου Απόστολο, που συνεχίζουν μαζί και την νέα χρονιά και καλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο του χωριού να είναι αρωγός την νέα ποδοσφαιρική χρόνια, για την στήριξη με την παρουσία του στο γήπεδο. 

Αναλυτικά: 

Στο πρώην Δημαρχείο Σκουτάρεως πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που απαρτίζεται ως εξής:

Πρόεδρος:  Κεραμάρης Φώτιος
Α Αντιπρόεδρος:  Αντωνογλούδης Δημήτριος
Β Αντιπρόεδρος:  Δημηρούρης Απόστολος
Αθλητικός Διευθυντής: Τοπούζης Γρηγόρης
Ταμίας:  Κεραμάρης Χρυσοβαλάντης
Γραμματέας: Τουσκούδη Ελένη
Γενικός αρχηγός: Τσαμαρίδης Δημήτρης
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Καλίας Δημήτρης
Υπεύθυνος γηπέδου και ιματισμού: Πεπονίδης Γεωργιος
Υπεύθυνος Αγωνιστικών τμημάτων: Βαλούντος Γεώργιος
Μέλος: Μαμούδης Παναγιώτης

Το νέο Δ.Σ. του σωματείου στόχο έχει την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στην Α κατηγορία και την ανάδειξη των παικτών στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του νόμου και όχι μόνο. Βασικοί πυλώνες σε αυτή την προσπάθεια είναι οι προπονητές μας Βαλούντος Γιώργος και Μαϊδάνογλου Απόστολος που συνεχίζουν μαζί και την νέα χρονιά .Το νέο Δ.Σ. καλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο του χωριού να είναι αρωγός την νέα ποδοσφαιρική χρόνια για την στήριξη με την παρουσία του στο γήπεδο. Όσο αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί όλο το προπονητικό τιμ (προπονητής τερματοφυλάκων, γυμναστής, Φυσιοθεραπευτής, γιατρός) επίσης και το ρόστερ της ομάδας στο οποίο εκτός την ανανέωση όλων των παιχτών θα ανακοινωθούν 3-4 προσθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here