ΜΓΣ Πανσερραϊκός…Με το βλέμμα στο μέλλον στο καινοτόμο τμήμα της «Αθλητικής Ρομποτικής»!!!

Με το βλέμμα στο μέλλον, o Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ανακοινώνει την δημιουργία νέου τμήματος, αθλητικού, επιστημονικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, με κύριο αντικείμενο την Αθλητική Ρομποτική.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός:

Η Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την δημιουργία νέου τμήματος, αθλητικού, επιστημονικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, με κύριο αντικείμενο την Αθλητική Ρομποτική. Με το βλέμμα στο μέλλον, ενισχύουμε τον σύλλογο μας, με ένα καινοτόμο τμήμα, διεισδύοντας στο παγκόσμιο κίνημα, της ρομποτικής στα σπορ, που εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς.
Η ρομποτική αποτελεί την τεχνολογία του μέλλοντος και η αθλητική ρομποτική φέρνει  την εξέλιξη της, προσφέροντας στα παιδιά και τους νεαρούς επιστήμονες, την δυνατότητα νέων τρόπων προπόνησης – μάθησης, σκέψης και πειραματισμού, δημιουργώντας τεχνολογικά διαγωνιστικά θαύματα, συνδυάζοντας την μηχανική, τον προγραμματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη.
Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, πρωτοπορεί, στελεχώνοντας το νέο τμήμα, με έφορο τον κ. Γιώργο Πασχάλη, που έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Αθλητών Ρομπότ και την υποστήριξη του επίσημου φορέα αθλητών ρομπότ  ΙΝ.ΤΕ.SΟ.. Στόχος μας η διάδοση του αθλητισμού διαμέσου των νέων τεχνολογιών και οι διεθνείς διακρίσεις των Ελλήνων Αθλητών ρομπότ του συλλόγου μας, στην επόμενη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομπότ I.R.O. Υποστηρίζουμε την τεχνολογική αθλητική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, στους νέους των Σερρών, που επιθυμούν να βρεθούν δίπλα μας, με σκοπό την παγκόσμια απήχηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here