Αθλητική Ένωση Χρυσού… στον πάγκο για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με Αχιλλέα Αγγελόπουλο και νέο Δ.Σ.!!!

Η Αθλητική Ένωση Χρυσού μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης (10/6 )συγκροτήθηκε σε σώμα με την εκλογή του νέου Δ.Σ., αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με τον προπονητή της ομάδας Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 10-6-2020 πραγματοποιήθηκε ουσιαστικά το πρώτο συμβούλιο για τα 14 νέα μέλη της νεοεκλεγείσας διοίκησης που θα οδηγήσει την ομάδα μας την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Σ’αυτό το συμβούλιο πρώτο μέλημα ήταν οι αρχαιρεσίες της νέας διοίκησης και μετά ο σχεδιασμός για την λειτουργία της ομάδας την νέα χρονιά.

Οι αρχαιρεσίες έχουν ως εξής:
1. Πρόεδρος: Γανιτάς Σταύρος
2. Αντιπρόεδρος:Μήτρακας Ζήσης
3. Γεν. Γραμματέας: Κώρης Φώτιος
4. Ταμίας: Πύρτσιος Αλέξανδρος
5. Γεν. Αρχηγός: Καντιτζίδης Γεώργιος
6. Έφορος: Κουτσιαντζής Κων/νος
7. Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Αυγέρης Στέλιος

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι:
1. Λαζαρίδης Θεολόγης
2. Κώρης Κων/νος
3. Βλάχος Κων/νος
4. Μάτσικας Ιωάννης
5. Καντιτζίδης Αντώνιος
6. Ζήτσας Αθανάσιος
7. Μπομπότας Φώτιος

Χθές Παρασκευή 12-6-2020, η νέα διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή μας Αχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος καλείται να οδηγήσει για ακόμη μια χρονιά την ομάδα μας σε πορεία πρωταθλητισμού. Οι συζητήσεις για την ανανέωση κράτησαν ελάχιστα λεπτά και αμέσως μετά έγινε ένας αρχικός σχεδιάσμος για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας.
Πέμπτη χρονιά μαζί λοιπόν. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή δύναμη για την ερχόμενη σεζόν. Η στήριξη και η συνεργασία όλων μας μαζί του για την επίτευξη των στόχων μας θα υπάρχει σε καθημερινή βάση, όπως άλλωστε λειτούργησε αυτή η πετυχημένη συνταγή τα προηγούμενα χρόνια.

Με τιμή το Δ.Σ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΧ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here