ΕΠΣ Σερρών… Ύστερα από κλήρωση η Δόξα Κάτω Καμήλας ανακηρύχθηκε κυπελλούχος 2019-2020!!!

Η Δόξα Κάτω Καμήλας, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και η Serres 1800, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας, συνέθεταν το ζευγάρι του 49ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών «bristot».
Η Δόξα Κάτω Καμήλας και η Serres 1800, θα διεκδικούσαν στο τερέν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ ελέω κορωνοϊού.
Ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών ανακηρύχθηκε κυπελλούχος 2019-2020, η Δόξα Κάτω Καμήλας.

Αναλυτικά:

Στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών ολοκληρώθηκε, κατόπιν κλήρωσης την Τρίτη 09 Ιουνίου, η διαδικασία για την ανάδειξη του σωματείου που θα εκπροσωπήσει την Ε.Π.Σ.Σερρών στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021.
Ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής έδωσε συγχαρητήρια στα δύο σωματεία ΑΝΑΤΟΛΗ και ΔΟΞΑ Κ.ΚΑΜΗΛΑΣ για την πορεία τους ως τον τελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σ «bristot» και εξέφρασε την πικρία του που λόγω των συνθηκών ο τελικός έπρεπε να κριθεί στην κληρωτίδα και όχι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά η υγεία και ασφάλεια όλων προέχει.
Από την κληρωτίδα αναδείχθηκε η ΔΟΞΑ Κ.ΚΑΜΗΛΑΣ η οποία και θα εκπροσωπήσει την Ε.Π.Σ.Σερρών στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here