ΕΠΣ Σερρών…Η Νίκη Χριστός πήρε το 5ο εισιτήριο ανόδου από την Ανώτερη Κατηγορία!!!

Στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών και μετά από  κλήρωση την Τρίτη (09/06),το 5ο εισιτήριο ανόδου, από την Ανώτερη Κατηγορία της περιόδου 2019-2020, για την επίλεκτη κατηγορία το παίρνει η Νίκη Χριστός.
Η Νίκη Χριστός θα αποκτήσει δικαίωμα προβιβασμού(εφόσον δηλώσουν συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική, όλες οι Σερραϊκές ομάδες, που προβλέπεται να αγωνιστούν τη σεζόν 2020-2021 σε αυτή).

Αναλυτικά:

Στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών, κατόπιν κλήρωσης την Τρίτη 09 Ιουνίου, βγήκε το 5ο εισιτήριο ανόδου από την Ανώτερη Κατηγορία της περιόδου 2019-2020.
Στην κληρωτίδα μπήκαν τα σωματεία ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΖΙΧΝΗΣ που είχαν τερματίσει στην 3η θέση του α΄ και β΄ ομίλου αντίστοιχα και νικήτρια της μάχης βγήκε η ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ που παίρνει την 5η θέση της ενιαίας κατάταξης της Ανώτερης Κατηγορίας.
Ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Σερρών Κωνσταντίνος Βότσης ενημέρωσε το σωματείο πως η άνοδος στην Επίλεκτη θα επικυρωθεί εφόσον και τα τρία σωματεία της Ε.Π.Σ.Σερρών που έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική το πράξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here