Τέλος εποχής για τον επιτυχημένο προπονητή Χρήστο Ισαΐδη!!!

Έπειτα από 2 χρόνια στη Νίκη Χριστός όπου γνώρισε πολύ μεγάλες στιγμές, ήρθε η λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Ισαΐδη.
Ο 25χρονος Σερραίος προπονητής, αποχωρώντας ευχαρίστησε την διοίκηση τον Πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές, που αυτά τα 2 χρόνια ήταν στην ομάδα της ΝΙΚΗΣ.
Ο νεαρός τεχνικός, ξεκίνησε σαν μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας Νέων του Εθνικού Γαζώρου, ήταν βοηθός του Αλέξη Αλεξίου στην FC Serres στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αλλά υπήρξε και προπονητής στην Κ17 της FC Serres. Πέρασε από τον Ηρακλή Σερρών, ενώ ήταν και τεχνικός διευθυντής στην Δόξα Κάτω Καμήλας.
O Χρήστος Ισαΐδης ανήκει στην νέα γενιά  προπονητών  του ελληνικού ποδοσφαίρου, με νέα φιλοσοφία και σκληρή δουλειά. Παρακολούθησε επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών της Ακαδημίας της Φέγενορντ, αφού απέκτησε το δίπλωμα UEFA C’.
Στη συνέχεια, ο νεαρός τεχνικός, προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, ταξίδεψε στην Ιταλία παρακολουθώντας τις προπονήσεις της Νάπολι,υπό την επίβλεψη του Ράφα Μπενίτεθ.

Αναλυτικά:

Μετά από 2 πολυ ωραία χρόνια είναι δυσκολο να πείς αντίο. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση τον Πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστες που ήταν αυτα τα 2 χρόνια στην ομάδα της ΝΙΚΗΣ. Ιδιαίτερα αυτή η χρονιά θα είναι πολυ σημαντική γιατί καταφέραμε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Ευχομαι στην κλήρωση η τυχη να είναι με το μέρος της Ομάδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here