Πανδραμαϊκός… ύστερα από την φετινή εξαιρετική παρουσία και πάλι στην Γ’ Εθνική!!!

Μετά από την αναγκαστική δίμηνη διακοπή λόγω κορωνοϊού, η ομάδα του Πανδραμαϊκού ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα την βρει, ύστερα από την φετινή εξαιρετική παρουσία και πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών και τμημάτων υποδομής. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες δοκιμών ποδοσφαιριστών που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Πανδραμαϊκού.

Αναλυτικά η ανάρτηση στα social media:

Η ώρα της επιστροφής…

Μετά από την αναγκαστική δίμηνη διακοπή, η ομάδα του Πανδραμαϊκού ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα τον βρει, ύστερα από την φετινή εξαιρετική παρουσία και πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών και τμημάτων υποδομής.
Επιδίωξη του συλλόγου είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να ενισχυθεί με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Στα πλαίσια αυτά γίνονται εργασίες συντήρησης και στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του Πανδραμαϊκού, στον Μυλοπόταμο (σχετικές φωτογραφίες).
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες δοκιμών ποδοσφαιριστών που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Πανδραμαϊκού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here