Απόλλων Παραλιμνίου…απολογισμός για την αγωνιστική χρονιά με ευχαριστίες & συγχαρητήρια!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου έκανε απολογισμό για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Απόλλων έχτισε ένα ρόστερ με τέτοιον τρόπο ώστε στην πορεία του πρωταθλήματος να δοθούν ευκαιρίες και να αγωνιστούν παίχτες με ταλέντο αλλά χωρίς εμπειρία στις Εθνικές Κατηγορίες.
Έδωσε συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Πανσερραϊκό που δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ευχή να ανέβει παραπάνω κατηγορία-ες, επίσης συγχαρητήρια έδωσε και στην ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας που κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγόρια, επιδεικνύοντας σταθερότητα σε όλη την χρονιά.
Παράλληλα κάνει αναφορά στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ξεκινώντας από τον κόουτς Παύλο Δημητρίου, που μαζί με τον γυμναστή Θεόδωρο Καννά συνέχισαν την καλή δουλειά στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. Στον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Τσακιρίδη, στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Γιάννη Κοτσαμπά και στους φροντιστές  Σάκη Σούλιο και Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος.
Τέλος, ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την στήριξη τους στην ομάδα, οι οποίοι ήταν παρόντες σε πολλά παιχνίδια με εξαίρεση κάποια παιχνίδια του δευτέρου γύρου και τόνισε ότι την επόμενη χρονιά, θα προσπαθήσει να διατηρήσει την συνέπεια απέναντι σε όλους και όλα αυτά που πρεσβεύει.

Αναλυτικά:

Μια ακόμη αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Μια περίοδος που έληξε άδοξα, αφήνοντάς αρκετές ομάδες αδικημένες, εκτός φυσικά και αν υπάρξει αναδιάρθρωση.Μια περίοδος που άφησε αδικημένους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γυμναστές που έχασαν ένα μικρό μέρος από το εισόδημα τους λόγω της πρόωρης διακοπής του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας ξεκίνησε την φετινή χρονιά όπως κάθε χρόνο με όρεξη και μεράκι να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στηρίχθηκε σε παίκτες που έχουν ταλέντο , σε παίκτες που είναι έμπειροι , σε παίκτες που έχουν όρεξη να δείξουν την αξία τους, σε παίκτες που είναι νεαροί σε ηλικία και έχουν τα προσόντα να αγωνιστούν σε παραπάνω κατηγορίες. Έχτισε το ρόστερ της με τέτοιον τρόπο ώστε στην πορεία του πρωταθλήματος να δοθούν ευκαιρίες να αγωνιστούν παίχτες με ταλέντο αλλά χωρίς εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες. Όλους αυτούς τους παίκτες διαχειρίστηκε ένα έμπειρο και ικανότατο τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον κόουτς Παύλο Δημητρίου. Μαζί του ο γυμναστής Θεόδωρος Καννάς που συνέχισε την καλή δουλειά που κάνει στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Ο Σωτήρης Τσακιρίδης ήρθε φέτος στην ομάδα μας με μεράκι να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους τρεις τερματοφύλακες. Ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Κοτσαμπάς που δουλεύει για να έχει σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές μας ήταν για ακόμη μία χρονιά μέλος της μεγάλης μας οικογένειας. Ιδιαίτερη μνεία στους φροντιστές μας που είναι επιφορτισμένοι με την καθημερινή λειτουργία της ομάδας Σάκη Σούλιο και Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος έχοντας προσφέρει ο καθένας από πόστο του. Η ομάδα μας έμεινε πιστή στην φιλοσοφία της επιδιώκοντας σε όλα τα παιχνίδια το μέγιστο, μένοντας μακριά από σκοπιμότητες και φιλίες.
Το φετινό πρωτάθλημα αποδείχτηκε ανταγωνιστικό, με καλούς προπονητές καλούς παίκτες και οργανωμένες ομάδες. Νικήτρια του ομίλου αναδείχτηκε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ και έχτισε την ομάδα της κατάλληλα. Είχε το απαραίτητο ρόστερ ποιοτικά και ποσοτικά για να αντέξει τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δίνουμε συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Πανσερραϊκό που δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και του ευχόμαστε να ανέβει παραπάνω κατηγορία-ες. Δίνουμε επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας που κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγόρια, επιδεικνύοντας σταθερότητα σε όλη την χρονιά. Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας υποδέχτηκαν “σπίτι” τους, δείχνοντας την κατάλληλη φιλοξενία και ελπίζουμε από την πλευρά μας να μην ήμασταν άθελα μας αφιλόξενοι για κάποια ομάδα και τους φιλάθλους της. Ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορική ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που με την διακοπή του πρωταθλήματος εντάσσεται στο γκρουπ των αδικημένων ομάδων και σε περίπτωση που ισχύσει η φετινή προκήρυξη θα είναι στις ομάδες που υποβιβάζονται.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξη τους, οι οποίοι ήταν παρόντες σε πολλά παιχνίδια με εξαίρεση κάποια παιχνίδια του δευτέρου γύρου. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη πικρία της Διοίκησης καθώς χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει ομάδα. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της φετινής προσπάθειας, οι οποίοι συνέβαλαν οικονομικά και ηθικά για να τελειώσει η φετινή χρονιά χωρίς προβλήματα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Μπάμπη στην Αποστολία και στη Στέλλα, την ομάδα του κυλικείου μας, που αφιλοκερδώς δίνουν ευχαρίστηση στους επισκέπτες του γηπέδου μας.
Η χρονιά που ακολουθεί αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη, αλλά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει την συνέπεια απέναντι σε όλους και όλα αυτά που πρεσβεύει δίνοντας ακόμα μια φορά το παρόν στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας. Εις το επανιδείν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here