Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… Εθελοντική αιμοδοσία στις 05&06 Μαΐου στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής»!!!

Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ πραγματοποιεί Εθελοντική Αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών που υπέστη επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων της εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), την Τρίτη 05 και την Τετάρτη 06 Μαΐου 2020 από ώρα 09:00 έως 13:00, στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου Σερρών.

Αναλυτικά:

Πανσερραϊκή εθελοντική αιμοδοσία!
Ο αθλητισμός δίνει ΖΩΗ!
Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών, ανταποκρίνεται με θέρμη στην πρόσκληση του Υφυπουργείου Αθλητισμού και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα “Ζήσε Αθλητικά” διοργανώνοντας Εθελοντική Αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών που υπέστη επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων της εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19).
Η δράση τέθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. Σερρών, του Δήμου Σερρών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και θα πραγματοποιηθεί με την ενεργό συμμετοχή του Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού και Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στο πανελλήνιο ότι ο αθλητισμός, ως κοινωνική έκφραση, αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πρότυπο αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού!
Η Αιμοδοσία συντονίζεται από την επιτροπή τριών ιατρών της ομάδας (Μηλούσης Θάνος Ειδικός Παθολόγος-Φυσιολόγος της Άσκησης PhD (Hons)–Msc Παπαδόπουλος Νάσος Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός MsC και Καραγεώργου Μάνθα Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος) και θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου Σερρών την Τρίτη 05 και την Τετάρτη 06 Μαΐου 2020 από ώρα 09:00 έως 13:00.
Σημειώνεται ότι κατά την προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών θα τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν εφαρμογή κατά του COVID-19. Προς αποφυγή συνωστισμού, οι συμπολίτες μας που θα συμμετέχουν στη δράση καλούνται να επικοινωνήσουν υποχρεωτικά έως και τη Δευτέρα 04/05/2020 τις εργάσιμες ώρες στα παρακάτω τηλέφωνα προκειμένου να κλειστούν ακριβή ραντεβού:
➢ Για την Τρίτη 05/05: κ. Μελανία Παπαδοπούλου 6974 670284.
➢ Για την Τετάρτη 06/05: κ. Λίτσα Κουντουρά 6955 536806.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές για την κοινωνία μας, καλούμε και σας παρακαλούμε θερμά, όλες και όλους, να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας σε αίμα, όχι μόνο συμμετέχοντας προσωπικά σε αυτήν την εθελοντική αιμοδοσία, αλλά και γνωστοποιώντας τη με κάθε διαθέσιμο μέσο στον κοινωνικό μας περίγυρο με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here