Γ’ Εθνική…Υπέρ της αναδιάρθρωσης οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων!!!

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε την Κυριακή (3/5), με τους προέδρους των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Πανσερραϊκού,  Αλμωπό Αριδαίας, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικού, Ρόδου, Αστέρα Βλαχιώτη, Καλλιθέας και Επισκοπής να ζητούν ομόφωνα την αναδιάρθρωση για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Θέλουν την κατάργηση της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής, ώστε να ενοποιηθούν οι δύο κατηγορίες σε μία και να προκύψουν δύο όμιλοι, Βόρειος όμιλος και Νότιος όμιλος.

Ομόφωνα οι ομάδες τάχθηκαν υπέρ της αναδιάρθρωσης:

Α. – Με κατάργηση των δύο επαγγελματικών κατηγοριών Super League 2 και Football league και ενοποίηση τους σε μια κατηγορία των δύο ομίλων που θα δημιουργηθούν με γεωγραφικά κριτήρια (Βόρειος και Νότιος όμιλος) έτσι ώστε να υπάρξει σημαντική μείωση των εξόδων όλων των ομάδων.
Β. – Με θέσπιση κινήτρων στις ομάδες για την στελέχωση τους με τους περίπου 600 Έλληνες ποδοσφαιριστές και με υποχρεωτική συμμετοχή 15 τουλάχιστον στο ρόστερ τους, έτσι ώστε να καταπολεμηθεί και η ανεργία στη χώρα.
Γ. – Με πρόβλεψη για τα δύο πρώτα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της νέας κατηγορίας, η κατανομή εσόδων στις ομάδες, να γίνει με αναλογία 65 – 35 τοις εκατό, υπέρ αυτών που θα προέρχονται από την πρώην super league 2.
Αποφασίστηκε να προσκληθεί ο πρόεδρος της Super league 2 – Football League κ. Λεουτσάκος σε νέα τηλεδιάσκεψη την προσεχή Τρίτη(5/5) ενώ για να επιτευχθεί ο στόχος της αναγέννησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από την αναδιάρθρωση αυτή, θα γίνουν ενέργειες προς κοινωνικούς, αθλητικούς και πολιτικούς φορείς των νομών που εδρεύουν οι οκτώ ομάδες.
Σημειώνουμε πως στην σημερινή τηλεδιάσκεψη για την κάλυψη όλων των νομικών θεμάτων που αφορούν τις πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, παρών ήταν και ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου.

Ομάδες στην τηλεδιάσκεψη 8: ΡΟΔΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here