Δόξα Κάτω Καμήλας… «Πληροφορηθήκαμε για το ενδεχόμενο, ο τελικός κυπέλλου να διεξαχθεί με κλήρωση, κάτι το οποίο θεωρούμε πρωτάκουστο και άδικο»!!!

Με επιστολή προς την ΕΠΣ Σερρών, η Δόξα Κάτω Καμήλας εκφράζει  τον προβληματισμό της της, για τον τρόπο ανάδειξης της ομάδας που θα κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών.

Η Επιστολή προς την ΕΠΣ Σερρών

Αξιότιμοι διοικούντες ΕΠΣ Σερρών, ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ποδοσφαιρικού σωματείου “ΔΟΞΑ Κάτω Καμήλας” , σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή για να σας εκφράσουμε την άποψη μας σχετικά με τον τελικό κυπέλλου.
Η καθημερινότητα όλων πλέον έχει αλλάξει εξαιτίας του Κορονοϊού, όχι μόνο σε τοπικό και εθνικό, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Σεβόμενοι τη νέα πραγματικότητα στην οποία ζούμε, είναι λογικό να συμβαδίζουμε με τις αλλαγές που έχει φέρει ο ιός σε όλους τους τομείς, όπως φυσικά και στον αθλητισμό, και πιο συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο όπου είναι και το θέμα μας.
Πληροφορηθήκαμε για το ενδεχόμενο, ο τελικός κυπέλλου να διεξαχθεί με κλήρωση, κάτι το οποίο θεωρούμε πρωτάκουστο και άδικο. Άδικο και για τις δύο ομάδες, για τους κόπους και τις θυσίες που έκαναν να φτάσουν μέχρι εδώ, και εν τέλει το παιχνίδι που θα κρίνει έναν τίτλο να το πάρει κάποιος με κλήρωση, δηλαδή ο πιο τυχερός. Δε μιλάμε για το πρωτάθλημα η για τη συνέχιση των εναπομείναντων αγωνιστικών, αλλά για ένα και μόνο παιχνίδι, που δίνει τίτλο. Θεωρούμε ότι αυτό θα πρέπει να κερδηθεί δίκαια, και καθαρά εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι από τύχη. Είναι άδικο για τους παίκτες, τις διοικήσεις αλλά και τον κόσμο των ομάδων.
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά, να πάρουμε μέρος στη συνέλευση σας, η οποία θα λάβει χώρα το αμέσως επόμενο διάστημα, για να εκφράσουμε και να συζητήσουμε από κοντά τις σκέψεις μας και τις πιθανές λύσεις. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας, και θεωρούμε ότι αντιλαμβάνεστε την αγωνία μας για την επίλυση του θέματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να μείνουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ικανοποιημένες. Για οτιδήποτε άλλο είμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος, η διοίκηση, και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here