ΕΠΣ Σερρών…Χωρίς θεατές οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των κατηγοριών!!!

Ούτε το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και το πρωτάθλημα υποδομών έμειναν ανεπηρέαστα από τον κορωνοϊό. Με απόφαση του Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοΐου που επιβάλλει «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.
Η ΕΠΣ Σερρών εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας ότι τα γηπεδούχα σωματεία καθίστανται υπεύθυνα για την εφαρμογή της απόφασης.

Αναλυτικά:

Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, επιβάλλεται προσωρινή απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις έως και τις 22/03/2020, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων, του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σερρών, όπως και τον Πρωταθλημάτων Υποδομών.
Συγκεκριμένα γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19.
Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».
Ως εκ τούτου και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες που έχουν ορισθεί για διεξαγωγή για τις 11-14-15, 21-22 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Τα γηπεδούχα σωματεία καθίστανται υπεύθυνα για την εφαρμογή της απόφασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here